reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści od cieżarówek

A_gala, wez sie nie spinaj. Mnie przy pierwszym dziecku juz w 3 miesiacu brzuszek sie pokazal, a przy bliznietach w 6 jeszcze nie bardzo go bylo widac. I co? Pod koniec ciazy brzuch "nadrobil", ale nie bylam ogolnie rozwalona, jakis taki zwarty byl. I dzieciary jak dzwony! Bable wazyly 2,950 i 2,700kg, wszystko bylo cacy, urodzily sie o czasie i po 10 pkt. No, mnie ubylo 10kg, ale to akurat jak dla mnie przydatne. Pierwszy wazyl 4,350, pod koniec ciazy toczylam sie jak kulawa beczka.

reklama
O, kurcze... Ale Cie wydelo!:szok:
tak piszesz, bo mojego nie widziałaś, za raz wrzucę swoje z 22tc:

IMG_0006.jpg

Ssabrina bardzo zgrabniutki brzuszek :) no i malutko przybrałaś, ja już mam na plusie 10kg ale jem co dzień słodkości, więc pewnie stąd ta waga :zawstydzona/y:

ilonka super brzuszek i nie widac tych kilogramow :-D A waga sie nie przejmuj z nia bedziemy walczyc juz jak sie nasze maluszki pojawia po drugiej stronie brzuszka :tak::-) No a Ja musze sie przyznac ze bardzo zadko jem jakies slodycze,sporadycznie zjem loda jak sa upaly albo czasem zjem batonika kit-kata czy jakas mala paczuszke chipsow i to wszystko :tak: nie ciagnie mnie do slodkiego wiec nie objadam sie nimi :-)
dzieki za komplement :zawstydzona/y:

wagą na prawdę się nie przejmuję, z resztą z każdego kg się cieszę bo wmawiam sobie, że to znak, że dzidzia ładnie przybiera, a że ja przy okazji to już trudno :)

Ewelina nam wszystkim się wydaje, że mamy duże brzuchy, a w rzeczywistości nie ma tak źle, są takie jak być powinny, takie geny :)

brzuszki sliczniutkie prosze wy calowac od e-cioci :) nie wiem jak to zrobicie ale ma byc i koniec:)

a wiec moj dziec ma niecale 3 miesiace i body na 86 wiec kolyska by odpadala bardzo wnet

Nad gonilam ale nie wiem kto co pisal..., widze wizyty udane no i super tak ma byc :)

reklama
Do góry