Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, ze mąż mnie nie widzi 

mnie ostatnio kolezanka powiedziala ze wygladam jakbym byla conajmniej w 7miesiacu a nie w 5
ale jakos mi to wlecialo do jednego ucha a zaraz wylecialo drugim
najwazniejsze ze dzieciatko zdrowe i ma sie dobrze i wygodnie u mamusi w brzuszku

nie ma sprawy myszki wy moje, miejsca zaklepane, wygrzane czekająJa widzę, że zapobiegliwa Karolcia już tu sobie miejsce szykuje
Ilonko - grzej też dla mnie miejsce słoneczko, bo ja całkiem ładnie się w tym miesiącu do boboseksów przykładałam. Na luzie i bez ciśnienia ale trafiliśmy w epicentrum. Zresztą my z Karolcią już w 3-im i 4-tym tygodniu jesteśmyTo takie nasze chichy - śmichy
![]()
gdzie się podziewasz?
pomóż proszę!!! kiedy ci sie to cudo przestawilo na 6m-c?
A na listopadowkach tak jak zwykle,dziewczyny produkuja niesamowita ilosc postow ze i Ja nie dam rady tego ogarnac a i ostatnio nawet nie mam ochoty zbytnio przed kompem siedziec
wiec tez przez weekend mnie nie bylo praktycznie a jak zbyt dlugo siedze to mnie potem w krzyzu boli i brzuszek wiec staram sie ograniczac czas przed kompem ;-)
i Ja mam wrazenie ze mi ten suwaczek stoi w miejscu 
No i super ze wyniki masz dobre,ciesze sie bardzo :-)
Dziś musiałam mu zagrozić, że jak do września mi nie zrobi mieszkania tak jak chcę, to nie kupuję łóżeczka, bo Iga będzie spała ze mną, a on może spać na fotelu ;-)