kłaczek
Fanka BB :)
Cati ja nie chce niskich bo jak znam zycie to bede miala co chwile "rowa" na wierzchu - nawet jesli to bedzie pod tunika, to opadajace portki doprowadzaja mnie do szalu. A jak porteczki trzymania poziomu niechetne, to tu sa takie o: MATERNITY PREGNANCY BELLY UPS HEARTS BAND BELT SUPPORT | eBay
Sprobuje Nexta on line zaczepiec... Tej dodatkowej "uprzezy" to sobie nie wyobrazam nosic... A porcieta typu pod brzuszek, to ja tu widzialam takie ze gdyby byly 2cm. nizsze to by sie mozna wysikac bez zdejmowania. Masakra jakas.
Sprobuje Nexta on line zaczepiec... Tej dodatkowej "uprzezy" to sobie nie wyobrazam nosic... A porcieta typu pod brzuszek, to ja tu widzialam takie ze gdyby byly 2cm. nizsze to by sie mozna wysikac bez zdejmowania. Masakra jakas.
slabo mi i ledwo chodze i do tego stopy mi puchna a na wieczor to ledwo chodze przez to no ale chlodniejesze oklady czy moczenie stop na wieczor troszke pomaga mi ale chyba bede musiala sie zaopatrzyc w jakas masc chlodzaca do stop 
) NT, czyli przeziernosc. I Ty ja mialas zrobiona w 14 tygodniu, tak? Czyli regularnie mi d... lala opertorka, a teraz polozna.
Może jeszcze w tym tygodniu uda się zacząć łazienkę, ale tego najstarsi górale nie wiedzą
jak ten czas śmiga