Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i mam dzisiaj humory
i A. się na mnie denerwuje zamiast to olać 
Koleżanki córy to 3 lata i 0,5 roczku. Ależ ta mała pogodne usposobienie ma. Dosłownie od początku się do mnie uśmiechała pomimo, że właściwie pierwszy raz mnie widziała. Słodki bobas :-)Just79 - miłych odwiedzin, a córeczki koleżanki duże czy takie malutkie? Udałoby Ci ise wkleić tą tabelkę z wagą? Chętnie podejrzę ;-)
A jak ja już robiłam badania toxo i jedne i drugie, ale w styczniu to jeszcze raz będę robić? Bo na żółtaczkę to wiem, że mnie puści bo już mówił mi o tym. Póki co czeka mnie po weekendzie majowym ulepek do wypicia bleee
;-)ja miałam robione w 28tc i od razu 75gA od którego tygodnia robi się to badanie po wypisiu glukozy ?
Agatko, super się czyta takie wpisy:-)Jestem zakochana po uszy:-) super stan![]()
Kciukasy zaciśnięte!!! Spokojnych miesięcy do szczęśliwego rozwiązaniatrzymajcie za nas kciuki dziewczyny![]()

To dobrze, że 56 nie kupowałam, najwyżej młody się przemęczy w za dużych bodziakach ;-)Dziewczynki -nie kupujcie dużo małych ubranek!!!!!!
Alicja już z nich wyrosła a nawet wszystkiego nie założyłam raz!!!
rozmiar 56 poszedł w dala poza tym maluch uwielbia większe rzeczy
u mnie kropki nie były tak symetryczne, ale kojarzy mi się, że jedno to zarodek a drugie to kosmówkaola ja tam widze dwie kropki :-O jeszcze sie okaze ze to blizniakii bedzie julek i julia :-)
O, to widzę, że Twój maluch też w głowę rośnie ;-)Ewela - wiem, że waga jest pi razy oko, na podstawie główki wyszło mi 5000 i się prawie powietrzem zachłysnęłam, a lekarz się ze mnie śmiał![]()

Skoro już wiem dla kogo kupować to teraz mogę zaczynać
Tutaj jednak nie podają na ubraniach rozmiarów a jedynie wiek, np. newborn, 1-3 miesiące 3-6 itd. Nie jest to najlepsze rozwiązanie bo nie wszystkie firmy mają dokładnie takie same rozmiarówki, ale trudno, jakoś sobie poradzimy. Na razie kupiłam jedynie paczkę pieluszek dla noworodka
Jak kupiłam dla siebie herbatkę na zgagę to dostałam w sklepie kupon ze zniżką na pieluszki, więc pomyślałam, że wykorzystam. Mogą poczekać