reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kasieńko brak mi słów. Ale tak jak i Just będę się modliła. Dotrwaliście z Karolkiem do chwili obecniej, dotrwacie i dalej. Wierzę w to z całego serca. Trzymaj się Kochana, choć domyślam się, że łatwiej się pisze niż robi...

A ja Dziewczyny oglądam sobie butelki. I tak się zastanawiam, czy konieczne jest kupowanie tych małych np. 150ml? Czy wystarczy odrazu kupić 260 i po prostu odmierzać mniej amku...

Póki co patrzę na te:

Butelka 150 ml x2 Tommee Tippee BPA0% (1002053927) - Aukcje internetowe Allegro

TOMMEE TIPPEE BUTELKA ANTYKOLKOWA 2 x 260 ml 0%BPA (997427912) - Aukcje internetowe Allegro

Ten zestaw też jest fajny, ale nie są to butelki antykolkowe (a chyba ku takim się skłaniam):

TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY BUTELKI NAJTANIEJ (1001497962) - Aukcje internetowe Allegro

No i upatrzyłam takie podgrzewacze:

ORYGINALNY PODGRZEWACZ SNOW BEAR AUTO/DOM, GW,W-wa (992200693) - Aukcje internetowe Allegro

***WYPRZEDAŻ - PODGRZEWACZ do domu i auta -OKAZJA (991243436) - Aukcje internetowe Allegro

I termoopakowanie:

http://www.allegro.pl/item990625220_tommee_tippee_termoopakowanie_1sztuka_najtaniej.html

Asiu, ja póki co nastawiam się na karmienie piersią, więc założyłam, że póki co wystarczą dwie butelki, które dostałam jako gratisy (jedna mniejsza, jedna większa)

dobranoc dziewczynki

milych snow o bobaskach... a co do snow to zanim dowiedzialam sie o ciazy snilo mi sie ze maly chlopczyk jakies 6 miesiecy lezal na piersi swojego taty (adama) i ślintal mu koszulke i sie przy tym smiesznie usmiechal... a nie dawno mi sie sniola moja mala dziewczynka raczkowala i wcinala mandarynki krzywila sie i plula nimi... fajne sny to byly :-) mam nadzieje ze sie spełnią.. na piersiach mi zylki wyszly troche... nigdy tak nie mialam :-D wiec hurraa

Kasiu przytulam.... jesteście z Karolkiem cały czas w moich myślach.... wszystkie trzymamy za Was kciuki i modlimy się....

Pati, Aniołki gratuluję i wierzę, że tym razem wszystko będzie idealnie....

Ja się melduję, bo zauważyłam, ze ewela mnie wywołuje.... U mnie wszystko ok.... W piątek miałam usg prenatalne i wygląda na to, że w październiku zostanę mamą ;-)
Jutro obiecuję już wpaść na dłuższą chwilkę, no i postaram sie Wam wyjaśnić moją długą nieobecność :zawstydzona/y:Teraz spadam do łóżeczka, bo padam....

Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałam słówko pocieszenia dla Kasi!
Moja najlepsza przyjaciółka miała wykryte wielowodzie mniej więcej na tym samym etapie ciąży co Ty. praktycznie od tamtego momentu przeleżała w szpitalu! miała też skurcze! już kilka razy wieźli ją na porodówkę, ale to były fałszywe alarmy! w każdym bądź razie dotrzymała ciąże do skończonego 36 tc! udało się jej pewnie dzięki leżeniu i lekom! więc mam nadzieję, że i u Was tak się skończy!

Pati.b ogromnie GRATULUJE!!!

Kaśka tulam...musi być wszystko dobrze, lekarze czasami się mylą.

She mnie się wydaje że małe butelki są wygodne do herbatek i jak maluch jest mały to też nie zje takiej wielkiej butli, a mała jest wygodniejsza.

reklama
Kasiu - tak bardzo mi przykro, ale mocno wierzę, że to leżenie, choć pewnie na patologii mało przyjemne, pomoże Wam. Lekarze będą pod ręką... Ech jest mi smutno. :-( Mimo wszystko trzymaj się. Musi dla Was wyjść słoneczko, po takiej burzy.

She - a co te butelki antykolkowe faktycznie pomagają na kolki? :szok: Jak? Może wstrzymaj się z zakupem, aż nasz ekspert-Agatka się wypowie :-) Już wiemy, że rozmiar 56 idzie w odstawkę :-p

A ja dzisiaj niestety muszę zniknąć na cały dzień, dziś obchodzę z moim Aniołkiem roczek, nie będzie tylko tortu, świeczek, uśmiechu, zdjęć, całusów... :-( Będę jutro. Wam życzę miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry