reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Heloł, a ja już niespodziewanie w domku, jakoś nie chciało mi się siedzieć w pracy więc sobie wyszłam :-p
Kaśka - no to o 18 mocno trzymam kciuki, dacie radę już skończył Wam się 28tc, musi teraz być już z górki, Karolek to silny chłopak. Czekam na wieści.
Just79 - miłych odwiedzin, a córeczki koleżanki duże czy takie malutkie? Udałoby Ci ise wkleić tą tabelkę z wagą? Chętnie podejrzę ;-)
Ewela28 - a ile Ci wyliczyli na poród, bo mi póki co 4100 i kurczę nie wiem czy lekarz sobie czasem ze mnie nie żartował, 4100 to przecież duża dzidzia, a ja nie jem ani za dwóch ani za trzech, tylko za siebie ;-):-p
Ola** - tak tak mój A. też syna miał od początku, bo on wie co robił, niestety nie ten żołnierzyk dotarł pierwszy bądź dotarł, ale za kiepsko się postarał :-D:-D:-D no i synek córcią będzie :-)
Kasikz - przepis się przydał? :zawstydzona/y:
Agatko - nie pierwsza taka noc i pewnie nie ostatnia, ale życzę ich jak najmniej, choć co Ty będziesz później wspominać, że dziecko spało Ci całą noc? :laugh2:
Mysza - kurczę to sporo te badania kosztują, to może ja już teraz zawczasu coś pokombinuję z ginem z NFZ?

A jak ja już robiłam badania toxo i jedne i drugie, ale w styczniu to jeszcze raz będę robić? Bo na żółtaczkę to wiem, że mnie puści bo już mówił mi o tym. Póki co czeka mnie po weekendzie majowym ulepek do wypicia bleee

Mysza - kurczę to sporo te badania kosztują, to może ja już teraz zawczasu coś pokombinuję z ginem z NFZ?

A jak ja już robiłam badania toxo i jedne i drugie, ale w styczniu to jeszcze raz będę robić? Bo na żółtaczkę to wiem, że mnie puści bo już mówił mi o tym. Póki co czeka mnie po weekendzie majowym ulepek do wypicia bleee

No ja ostatnio za żółtaczkę, morfologię, mocz, potas, glukozę i białko zapłaciłam 125zł...więc dobrze że teraz jestem mądrzejsza. Zarejestruje się do jakiekokolwiek ginka na nfz i poproszę o skierowanie, bo na 5.06 mam zrobić znowu badania więc przynajmniej parę grosza zostanie na przyjemności.
A od którego tygodnia robi się to badanie po wypisiu glukozy ?

Jestem zakochana po uszy:-) super stan:-D

Opanowałam karmienie tfu tfu tfu -przynajmniej teraz
Moje dziecię musi cycać jedną pierś 15 min, później przebieranie na rozbudzenie (nie znosi tego -woli spać z mega kupą między nogami niż się przebrać:baffled:) i drugi cyc ile zechce;-)
No i obowiązkowo przytulaski po jedzeniu:-) idzie brzuszek do brzuszka, albo plecki do brzuszka i czytamy Jej albo rozmawiamy z Nią, jak zaśnie odkładam Ja spać;-) -oby tak zostało, jest bosko i cała pachnę dzidziusiem:-D

Ważne że już nie krzyczy po jedzeniu -głupia mama myślała że Alicja jest cały czas głodna:zawstydzona/y: -a Jej się chciało poprzytulać:sorry2:

Uciekam zjeść obiadek

Lilijanna masz rację -trzeba coś wspominać...

Lilijana on mi nie wyliczał, bo powiedzial,ze to wszystko od dziecka zalezy jak bedzie sie rozwijalo i zadne liczenia tu nie pomoga, wiec nie słuchaj tego lekaza, bo wcale takie duze dziecko nie musi byc, moze teraz wiecej przybralo na wadze,a potem bedzie mniej, ja tam nie wierze wogole w te opowiesci dziwnej tresci, zreszta jak przez usg mozna powiedziec ile dziecko wazy- oni zawsze podaja przykladowe wyniki :-)

Pati gratuluje i trzymam kciuki :-D:-D:-D
Ja i Alicja wierzymy w fasolkę :-D:-D:-D

Dziewczynki -nie kupujcie dużo małych ubranek!!!!!!
Alicja już z nich wyrosła a nawet wszystkiego nie założyłam raz!!!
rozmiar 56 poszedł w dal:-p a poza tym maluch uwielbia większe rzeczy

No i body i pajace rozpinane całe!!!!!!!!!! bo horror;-)

reklama
Pati gratuluje i trzymam kciuki :-D:-D:-D
Ja i Alicja wierzymy w fasolkę :-D:-D:-D

Dziewczynki -nie kupujcie dużo małych ubranek!!!!!!
Alicja już z nich wyrosła a nawet wszystkiego nie założyłam raz!!!
rozmiar 56 poszedł w dal:-p a poza tym maluch uwielbia większe rzeczy

No i body i pajace rozpinane całe!!!!!!!!!! bo horror;-)

Własnie sobie mysle,ze niepotrzebnie kupywalam te małe :/ , dobrze,ze niewiele ich mam,a wiecej na 62 i 68 . ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry