reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
hej!

Kaska, trzymam kciukasy za Ciebie i Karolka! bardzo bardzo mocno przytulam

Ewela, nie martw się nie jest gruby :-)
mi lekarka wydrukowała wykres z siatką centylową (chyba tak to się nazywa) i według tego nasze maluchy są troszkę ponad przeciętnej wagi maluchów w tym tygodniu ciąży, ale najważniejsze, że mieszczą się w granicach przewidywanych dla tego tygodnia :-)
Ale tycich maluszków to raczej nie urodzimy, bo jak im się tendencja utrzyma to w planowanycm terminie porodu koło 3500 powinny ważyć nasze chłopaki :-)

Pora się ogarnąć, bo niebawem powinnam wychodzić z domu, bo dziś koleżankę mam odwiedzić i jej dwie córeczki :-)

A poza tym ciekawa jestem czy uda mi się umówić na wizytę do gina z nfz, bo jakoś nie uśmiecha mi się płacenie za toksoplazmozę i przeciwciała żółtaczki, na któe skierowanie wczoraj dostałam (pewnie ze 150 zł by wyleciało z portfela, wrrrr)

Ostatnia edycja:
Chłopaki nie mogą być takie maleńkie więc Wasze będą prawdziwymi facetami!

just79 to można tak zrobić żeby isć do gina na nfz po samo skierowanie na badania ? Ja za samo toxo płaciłam 64zł (pamiętam bo ktoś mnie ostatnio o to pytał i sprawdzałam) a za żółteczkę już nie pamiętam, bo wyniki z rachunkiem jeźdżą w samochodzie, ale też nie najtaniej.

Mysza, i tak właśnie chcę zrobić, tylko tak czy inaczej muszę się na wizytę dostać, bo do gina nfz nie chodziłam, więc nie da rady tak całkiem z ulicy przyjść i powiedzieć, że chcę tylko badania przepisać. A to już od lekarza zależy, czy będzie chciał mnie podczas tej wizyty badać czy tylko przepisze.
No właśnie u mnie ta toxo to gdzieś 55 zł, tyle że razy dwa bo IgG i IgM.
A jakoś to będzie

A my po cięższej nocce się witamy. Dobrze ze zczynam się przyzwyczajać do spania na raty.
Alicja teraz po jedzonku -czytają z tatusiem bajkę:-p
Od wczoraj do dziś na wadze mniej o 0,4kg ale nie wiem czy to możliwe:baffled: może waga siada ;-)

Aneczka gratuluję chłopczyka!!!!!:-)

Kasiu trzymam kciuki &&&&

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam:-)

olcia jak chcesz wkleic fotke to musisz dac "odpowiedz" potem "zaawansowana edycja" i pod ta ramka na odpowiedz jest zarzadzenie zalacznikaimi, zeby fotke wkleic musisz dac dodaj zalacznik ale pamietaj zeby ona byla nie za wielka najlepiej 600*800 pikseli jak masz program irfan view to tam zmniejszysz w zakladce image Resize/resample. no to tyle dla tych ktorzy nie wiedza jak fotki brzdacow wkleic :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry