Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eeee ja tam się też zaczynam tym przejmować, bo z pazurami będę musiała iść do A., a on tak mega krótko obcina - bleeeludy, jakbym wiedziała co mnie czeka to bym wcześniej jogę zaczęła ćwiczyć i jakbym doszła już do zakładania nogi na szyję to wtedy golenie nóg i bikini oraz obsługa własnych stóp w ciąży to byłby dla mnie pikuś. ale, że nie ćwiczyłam to po akrabocjach w łazience czuję się jak po godzinie rozciągania ;-)
No z goleniem nóg sobie jeszcze pewnie jakoś poradzę, ale z bikini 
Zdjęcie super. A samochód zatankowany? 

, ja wychodzę z założenia, że nie jestem gorsza od innych, nigdy i też tak myśl. I co z tego, że z Mamą, ciesz się, że masz taką Mamę, że możesz z nią iść, niektóre nie mają wcale albo nie mogą na nią liczyć. Zrozumiano i dotarło? ;-)
No i znowu do Tatusia jeszcze bardziej dotarło, że będzie Tatusiem i ostatnio jak go dziabnęła to powiedział "oby nie była taka zołza jak mamusia" 
A Mała nie wiem kiedy śpi, bo co chwilę gdzieś mi tam przywali, w pociągu tak mi się ruszała, że zaczęłam się śmiać do siebie, a ludzie na mnie jak na wariatkę 

To fajne przeżycie dla tatusiów, bo chyba bardziej do nich dociera, że tam w brzuszku faktycznie rośnie mała istotka.
Dobrze, że nie masz problemu z pokarmem to się przynajmniej Alicja najje porządnie 
A ja juz zdenerwowana , bo juz pisze... moja mama stwierdziła,ze mam gruuuuube nogi i nie powinnam nosic tuniki do legginsow,bo wygladam grubo i " ludzie gadaja na wiosce " - nosz kuzwa mac!!!!! same wiecie co za nerw, ona chyba niedowartosciowana jest ,bo co chwila mi z czyms wyskakuje, wogole wtyka nos w nie swoje sprawy i stwierdzila nawet,ze mi to juz nic nie rpzeszkadza,nawet bałagan w domu, no bo nie przeszkadza,a co ja to obchodzi... dzises co za los :/
jakaś taka niteczka nadziei