• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć Dziewczyny!

Agata, super, że jesteście już w domku. Alicja jest śliczna, jakie usta :-) Dobrze, że dla S odwaga nie przeszła wraz z porodem i że dzielnie wypełnia obowiązki tatusia :-)

Asiu, szkoda, że nerwy masz przez tę szkołę rodzenia. Mam nadzieję, że z każdą kolejną niedzielą będzie lżej, grupa się okaże fajna, zintegruje się i będziesz mogła radośnie korzystać z nauki :tak:

Kasikz, najwżniejsze, że strój udało się skompletować :-) Cóż tym razem nie zrobisz kariery jako sobowtór wieloryba ;-)

Ewela, co Ty wymyślasz, bardzo fajnie wyglądasz :-)

Aneczka, mam nadzieję, że lekarz coś zaradzi na te bóle. Dobrze, że nic się Wam nie stało przy tym samochodowym stuknięciu

A ja przez weekend jadłam i jadłam i pewnie dzisiaj się waga na mnie zemści jak pokaże co o mnie myśli w kilogramach :-p
Wczoraj było takie ładne słoneczki a dziś szaro buro i w efekcie ziewam od rana. Eh, jakoś obudzić się trzeba :-)

miłego dnia :-)

reklama
Witajcie laseczki

No ja w sumie jezdze samochodem cały czas, a głownie dlatego,ze przedszkole syna jest daleko i niestety w tym stanie taki spacer mogłby sie skończyc tylko w jedna strone :-)

A propos własnie dzis jade sama do mojego gina, mam stracha troche, bo po pierwsze jade furksonem taty ,a ten jego samochod mnie nie lubi,a po drugie powiem wam,ze z koncentracja jest u mnie zle - to chyba ciaza tak dzisla.
Wizyte mam o 18stej,wiec jak wroce to na bankuwer opowiem wam co tam słychac :-)

Agatko piękna ta Twoja malutka!!!!
melduję się... :) mój dzidziuś ma 7tyg i 3dni :) jest śliczny:) termin mam na 2grudnia. łzy mi lecą ze szczęścia!!!
ściskam was wszystkie i wierzę,że u was ok!

Ja też już zmykam...czekam na W. i jedziemy do ginka po zwolnienie bo już od czwartku na mnie czeka.
Mam cichą nadzieje że jakby był dr i nie miał pacjentek to może uda mi się na monitorku zobaczyć dzidzię :-)

reklama
Ola, cieszę się z Tobą z Twoich 11mm szczęścia :-)

Agatko, tak teraz patrzę jak Ci się ładnie "schudło" przez te 8 dni :-) w szpitalu aż tak kiepsko karmią? ;-)

Ewela, to czekam na wieści po wizycie :-)

Też dzisiaj mam wizytę. Pewnie jakieś skierowanie na badania dostanę, bo to już III trymestr. Ciekawe czy zastrzyków ciąg dalszy mnie czeka? Mam nadzieję, że szyjka jest taka jaka być powinna, a te dziwne ciągnięcie, kłucie w podwoziu, czy jak to określić nic złego nie oznacza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry