Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ilonka26 nie martw się kobietko!!! ja miałam tak samo, cały czas kłótnia bo ja sobie zdawałam sprawę z tego coś się może stać w każdej chwili, a facet to facet- on ma zawsze czas. Ja swojego też cisnęłam jak się dało bo zjadały mnie nerwy, ale wyrobisz się ze wszystkim na pewno
Linea82 ja też od tygodnia zaczęłam delikatnie puchnąć, ale to chyba już z nadmiaru kilogramów, robiłam kwas moczowy i białko i nic się nie dzieje, opuchlizna po nocy schodzi, więc znaczy że jest ok. Ginka kazała po prostu kontrolować codziennie ciśnienie i tyle.
Emy współczuję że tak źle znosisz te leki. Ale te sterydy rzeczywiście mogą pomóc jeśli trzeba było wcześniej ciążę rozwiązać choćby ze względu na tą pępowinę. A ty dasz radę dla małego wytrzymasz prawdaa ty się tu odstającymi uszkami nie przejmuj
jestem zła bo odebrałam dziś wyniki wymazu po leczeniu i mam jeszcze więcej streptoccocusa wrrrrr.... cholerstwo jedne!!! Z lekarzem zobaczę się dopiero we wtorek, ciekawe czy będzie sens kolejne globulki aplikować czy dopiero antybiotyk przy porodzie. Szlak by trafił tą bakterię!!!
As kochana wymodliłaś swoją fasolkę!!!! gratuluję!!!!! jaki plan działania?