Dziękuję dziewczyny za dobre słowa!!!! Za tydzień Albert przyjedzie na calutki tydzień

porozmawiamy we trójkę z Kacprem. Napewno chce aby rodzina była razem to dla mnie bardzo ważne ale najwazniejszy jest Kacper nie zniosłabym widoku gdyby był nieszczęsliwy, smutny bedziemy musieli jemu najwięcej troski i uwagi poświęcać ile się da też jest dobrze że ja narazie nie będę tam pracowała więc z Kacprem będę cały czas i będzie miał we mnie oparcie non stop cóż jakoś będziemy musieli dać radę nie chcę wychowywać maleństwa sama a męża widywać na wekend raz w m-cu

A wolałabym teraz przed porodem zobaczyć co i jak rozpoznac teren i zadecyduje o porodzie jak już będe wiedziała co gdzie z kim i kiedy ja juz taka jestem muszę najpierw wyczuć teren

Najwazniesze jest aby Szymon urodził się zdrowy!!!
karolcia33 córeczka śliczna czarnulka wycałaowałabym ją

a syncio przystojniaczek

A powiedź jak tam twój chłop??? Wszystko mam nadzieję jest ok???
AS twoje dzieciaczki też cudne!!! Już nie mogę się doczekać w maju jak nam będziesz wstawiać zdjęcia twojego oseska

poroniona teraz przez 3 tyg nie miałam tam neta

że wytrzymałam to szoookk Albert mieszka u niemców którzy nie mają internetu stacjonarnego a żeby załozyć tam bezprzewodowy to tyle zachodu że szok tam jest nawet z głupim nr telefonu trzeba zarejestrowac nr dzwoniąc podając swoje dane i niemiecki adres zamieszkania i pierwszy telefon wykonać do niemców i oni zapisują ten nr telefonu i dzwonią potem szok poprostu z bezprzewodowym internetem też tak jest u nas idziesz zdrapujesz i masz wszystko. Widzisz kochana mówią że przy kolejnych dzieciach czujesz ruchy szybciej mój wiercipiętek dawał mi czadu w nocy budziłam się z uśmiechem

dzisiaj przy kawie też mi dawał czadu

Cudowne uczucie i ty zaraz poczujesz swojego szkraba mocniej i intensywniej
just79 własnie ty tez masz Szymonka

Powiedź grzeczny????? hehehe