Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale wczoraj skonczylismy porzadki i jest ok :-)
:-) odpoczywaj i nie przemeczaj sie bo jeszcze masz troszke czasu 

Karolcia, a jaki cudem Ty byś chciała mieć parcie na pęcherz w 8 t.c. ???? Parcie pojawia się nieco później. Nic Ci nie jest!!!! Żadne zatrucie!!! Nie doszukuj się czegoś, czego nie ma...wszystko jest dobrze, luzzzz kochana, luz....
No, pewnie - zawinac w wate, wsadzic pod klosz, a mlody niech sie urodzi sam jak mi wszystko zwiotczeje, co?Żyje :-) Jest po wizycie, wsio ok, dzidzia tajemnicza :-)V_jolka a ty słońce gdzie nam zniknęłaś, wracaj !!!
Ja dla odmiany lecę dzisiaj co chwilę co wc a wypiłam kubek herbaty. Wsio jest ok, nie kombinuj jak koń pod górkę. Jeszcze się nalatasz. :-)Wiesz, ale tu nie chodzi o to, żeby mieć super parcie....tylko skoro duzo pije to powinnam sporo sikać....a nie po kilka kropelek...tak jakby to wszystko we mnie zostawało....
Sliczna!!!!!! Wkoncu się doczekałam zdjęcia Amelki! Niech rosnie zdrowo!hej dziewczyny ja tylko na momencik
wstawiam Wam zdjecia mojej Amelki
Zobacz załącznik 391175
i jedna fotka ze starszym dumnym bratemZobacz załącznik 391176
Jestem jestem, ale mamy urwanie głowy z łazienką, poza tym nie starcza mi sił na neta od kilku dniEmy gdzieś ty sie podziała??? Pochwal się jaka temperatura jest u ciebie bo my uż tu z zimna się telepiemy!!!