Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, cc tylko jak się mały nie doprowadzi do porządku do 37tc. mam nadzieję, ze posłucha i nam ułatwi całą sprawę, bo szczerze wolałabym unikąć cięciaEmy - u Was CC już na 100% czy tylko wtedy jak się nie odkręci z pępowiny?
trzymaj kciuki ciotka, przydadzą się :-) no tak, sprzątanie to ani nie na nasz stan ani na mojego męża możliwości, takze nawet jakby się zdeklarował, że posprząta to i tak będzie trzeba po nim poprawiac. a ta firma jest super, przychodzi dwóch facetów i szorują dosłownie wszystko, dodatkowo pomyją mi okna, szafki i wszystkie zakamarki. im jest wszystko jedno co sprzątają, biorą od godzinyEmy caly czas kibicuje zeby ta pepowina sie odwinela,ale najwazniejsze ze macie to kontrolowanea i swietny pomysl z ta ekipa sprzatajaca bo takie sprzatanie to raczej juz nie dla nas ;-) :-)
dacie radę!
Czesc Dziewczynki,
. Gratuluje super autka i takiego zdolnego mechanika! Wiecie juz co zrobicie ze starszym autkiem? Ja tez mam fieste z 98r i swietnie sie sprawuje.
W miedzyczasie jade tez na tydzien do rodzicow B to znowu troche odpoczne a druga babcia nacieszy sie wnuczka. Ela powoli zaczyna lepiej spac. Czasem potrafi juz przespac 5 godzin na raz. Chodzimy na spacerki, mala coraz bardziej interesuje sie juz otoczeniem. Jest kochana i moge na nia patrzec godzinami. Trudno sie tylko pogodzic, ze ten czas tak szybko leci. Zaraz wkleje nowe fotki Eli.Babo to jedna, zapomniałaś o nas i tyle, koniecznie wrzuć foto Krzysia, bom Go jeszcze nie widziałaWitam kochane kobietki
Nie było mnie tu chyba z pół wieku ale niestety czasu brak bo Krzyś wymaga ciągłej uwagi. No ale teraz jest już lepiej. Krzyś rośnie bardzo szybko. Jest zdrowy, radosny i taki kochany. A mamusia zmęczona, niewyspana ale bardzo szczęśliwa.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za fasolinki