reklama

Wieści od cieżarówek

mysza super ta mata- podoba mi sie,ale to chyba od 3mies co ?

Ja wczoraj zamowilam troche rzeczy ,zaraz wkleje.

A noc mialam ciezka , brzuch mnie bolał jak na @ i jestem cała wystraszona tym faktem. :-(

Zobacz załącznik 238728

Załączniki

• przewijak4.jpg
    przewijak4.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 35
  • okr_babyono_niebieskie1.jpg
    okr_babyono_niebieskie1.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie brzuchatki !
Wypowiem się w kwestii ZZO i CC , bo miałam i jedno i drugie . Znieczulenie super sprawa , nie czuje się bóli partych i rodzi bez bólu , ale byłam nacieta i jak pusciło znieczulenie to już bolało . Podawanie znieczulenia nie boli . Mała była trochę wymęczona całym zajściem , dostała 10pkt. waga 3200g Dupsko boli , siedzieć ciężko , hemorody jak śliwki - niespecjalnie wspominam.
Cesarkę zrobili mi bo łożysko było nisko i zaczęłam krwawić . Dzidzia śliczna , nie wymęczona , różowiutka, 10pkt ,3200g . Nie obylo się bez środków przeciwbólowych po zszyciu - bolało jak diabli , ale z siedzeniem i chodzeniem na drugi dzień już spoko . No i dupeczka nic nie boli . Szybciej doszłam do siebie i to na pełnych obrotach bo w domu czekała już na mnie 2- latka
To teraz możecie wybierać - jak rodzić . Ja gdybym mogła teraz wybrać , na bank wybrałabym CC.
Pozdrawiam i buziaki przesyłam.

daa fajnie ze sie odezwałas, powiedz mi od kiedy męcza cię mdłości? tzn od którego tygodnia bo ciekawi mnie kiedy mogą do mnie nadejsć.....
ewela fajne musza byc dzidziusiowe zakupy ja póki co kupiłam dwa bodziaki i zrobiłam malutki sweterek szydelkowy taki na rozmiar 62
asiu a co u ciebie? jakas tu cisza.... wracam wiec do pisania mojej pracy zostal mi jeden punkt do omowienia z pierwszego rozdzialu a potem wysylam mojej promotorce i znowu bede poprawiac.... przez ta zalobe i te zdarzenia z 10 kwietnia zajec nie mialam prawie w ogole od swiat, bo najpierw byl weekend swiateczny potem katastrofa i zwolnienie z zajec potem pogrzeby i znowu zajec nie bylo wiec niezly luzik mialam a jutro jade tylko na rano bo nie mam zamiaru siedziec do wieczora i w miedzy czasie jeszcze na okienku kiblowac 4 godziny po to zeby nudziarza wysluchac :-P pierdziu bude teraz dzidzius najważniejszy i nie dam mu sie wkurzac tyle godzin na wykładach :-D

wiem,ze marudzę wam strasznie.wpadam i tylko o sobie:( wczoraj dentysta a dzis cos gardlo zacyzna mnie pobolewac.pewnie od tego ze kolegi nie bylo i sama musialam w pracy z maluchami się użerać. tak czy siak pytanie... co na gardlo mozna?
wyniki badan ok.gin mi smska wysłała:)
Daaa super ,ze wszystko ok:)

reklama
kurcze koti pisala o jakims syropie na bazie czosnku i malin takim dla ciezarnych, zapytaj w aptece to ci powiedza ale ja polecam herbatke z miodem i cytryna i płukanie wodą z sola lub wódką ale tylko płukanie tak żeby bakterie przepaliło :-) wódki nie stosowałam ale woda z solą na pewno pomaga bo tez odkaza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry