just79 - jak tam samopoczucie lepsze? Pity zlożone?.Ja tez jeszcze musze złożyć ale może dzisiaj albo jutro mi sie uda
daa-już niedługo przejdą,ale przyjdzie co innego:-)tak już przez 9 miesiecy.
She - odpocznij troszku, kiedy w końcu przestaniesz pracować? Co do butelek u mnei koleznaki kupują aventu, jedna ma dr. browna i jedna tipi(czy jak sie nazywaja) z tych lovi chyba rzadna nie korzystała
Violka - witaj , jak interes?
Agatko - mała slodka. Daj znać jak u pediatry i gdzie w końcu poszłaś?
U mnie prawie po malowaniu, tzn . została mi ściana w przedpokojiu ale to już mój M , ciachnie, tylko farbe musze kupić.
Mala szaleje- wczoraj bylismy na kabarecie i bylo troszke głosno, myślałam że mi z brzucha wyskoczy:-)
W sobote robilam glukoze, jakoś wytrzymałam choć bylo ciężko, za to po glukozie tak zgęstniała mi krew, ze panie 20 minut kłuły mnie w różnych miejscach bo nic nie chciało leciec. W końcu pobrały mi z nadgarsta zwykła strzykawką. Jutro odbiore wynik,zobaczymy.
A wogóle ten tydzień jeszcze w domku, potem jade do rodziców na tydzień zakończony weselem. A potem jedziemy odrazu do sopotu, wracamy na dzien do domku i jedziemy na mazury. Wiec musze sie zabrać troche za pranka
A w czwartek ide do Gin i zobacze malutką, ciekawe ile wazy?
Buziaki dla was wszystkich