reklama

Wieści od cieżarówek

, ucałuj corcie od cioci ewelinki :-)

lekarz mowil,ze pk 10tym czerwca mam byc przygotowana ,bo juz moze sie zaczac,a mi sie sesja wlasniewtedy zaczyna,a nie chce zaliczac tych egzaminow bez grupy swojej... kurde mam złe przeczucia,ze wlasnie tak bedzie ....

Dziękujemy za buziaki;-)

Pamiętasz jak u mnie gin powiedział "oby do 36tc":-p no i co ? 40t1d:-D mała musiała na swoim postawić;-) nikt nie zgadnie co kombinują nasze dzieci:-p

reklama
just79 - jak tam samopoczucie lepsze? Pity zlożone?.Ja tez jeszcze musze złożyć ale może dzisiaj albo jutro mi sie uda
daa-już niedługo przejdą,ale przyjdzie co innego:-)tak już przez 9 miesiecy.
She - odpocznij troszku, kiedy w końcu przestaniesz pracować? Co do butelek u mnei koleznaki kupują aventu, jedna ma dr. browna i jedna tipi(czy jak sie nazywaja) z tych lovi chyba rzadna nie korzystała
Violka - witaj , jak interes?
Agatko - mała slodka. Daj znać jak u pediatry i gdzie w końcu poszłaś?

U mnie prawie po malowaniu, tzn . została mi ściana w przedpokojiu ale to już mój M , ciachnie, tylko farbe musze kupić.
Mala szaleje- wczoraj bylismy na kabarecie i bylo troszke głosno, myślałam że mi z brzucha wyskoczy:-)
W sobote robilam glukoze, jakoś wytrzymałam choć bylo ciężko, za to po glukozie tak zgęstniała mi krew, ze panie 20 minut kłuły mnie w różnych miejscach bo nic nie chciało leciec. W końcu pobrały mi z nadgarsta zwykła strzykawką. Jutro odbiore wynik,zobaczymy.

A wogóle ten tydzień jeszcze w domku, potem jade do rodziców na tydzień zakończony weselem. A potem jedziemy odrazu do sopotu, wracamy na dzien do domku i jedziemy na mazury. Wiec musze sie zabrać troche za pranka:szok:

A w czwartek ide do Gin i zobacze malutką, ciekawe ile wazy?

Buziaki dla was wszystkich

Kasikz sama się zastanawiałam kiedy odpocznę... Wyszło na to, że nieprędko :-(

Fajnie masz, że tak sobie pojeździsz. To tu, to tam. Oby pogoda dopisała. U nas dziś rano było słonko. A teraz jest pochmurno i wieje tak, że w oknach dudni. Masakra.

Dziewczyny, czy w ciąży można stosować żele przeciwbólowe takie jak ketonal, ketoprom, itp? Przestrasznie od kilku dni boli mnie kość ogonowa. To chyba od zbyt długiego siedzenia. Dziś nawet spacer z psem sprawiał mi kłopot. Chciałam spróbować właśnie jakiś żel, a jakby nie pomógł to udam się do lekarza... Tylko nie wiem czy jest to w ciąży wskazane... Któraś z Was wie?

Ostatnia edycja:
Kasikz sama się zastanawiałam kiedy odpocznę... Wyszło na to, że nieprędko :-(

Dziewczyny, czy w ciąży można stosować żele przeciwbólowe

Jak nie teraz to przez najbliższe parę miesięcy na pewno nie:baffled: proponuję się wyspać żeby było co wspominać:-D

Mój gon powiedział "mozna ale to i tak nie pomoże":baffled: więc jak chcesz:-p

Agatko - mała slodka. Daj znać jak u pediatry i gdzie w końcu poszłaś?

Zapisałam małą do przychodni na Czumy -zobaczymy -pani dr jest homeopatą. Dla jednych to minus -dla mnie mam nadzieję okaże sie plusem. Sama jadłam za duzo różnych leków w życiu -mam nadzieję ze moja córka da radę bez tego syfu i chorób.

A ja czytałam ze to ryczenie przy przebieraniu i myciu przechodzi:-) tylko pytanie kiedy?? no nic -2 tygodnie już przetrwaliśmy -myślałam że tak będzie zawsze więc wiadomość ze może być lepiej jest pocieszająca...
Teraz nauczyłam sie nie reagować na każde sapniecie małej -po prostu śpi napina sie, nagina, stęka -ja leciałam do Niej jak głupia i ją rozbudzałam gadaniem -a Ona pomarudzi i dalej śpi...

Agatko ja już się przyzwyczaiłam chyba do tego trybu życia. A jak Mała sie urodzi to mam zamiar zapomnieć o śnie w całości :-) A co mi tam :-)

A na poważnie dziś robię już sobie do końca dnia labę. Szkoda tylko, że mnie tak boli...

Daaa – dasz radę ;-)

Just79 – jak nie zapomnę to sikam na raty, ale póki co częściej zapominam :zawstydzona/y:

Agatko – a ja się miałam pytać, jak się sprawuje wózek? A jak Alicja je tak łapczywie to nie nawdycha się za dużo powietrza przy okazji? Podobno to niedobre dla dziecka. Nie wiem, podpowiadam na ile potrafię. :zawstydzona/y: Zdjęcie Alicji przepiękne, tylko żeby w tym wieku pokazywać już swoje możliwości :-p
She – a ja swoich mam zrobionych, ale teraz drzwiami do biura walą mi obcy po rozliczenia PIT
Ewela28, Just79 – mi na szczęście nie śni się porodówka, ani rodzenie, ani dzieci, póki co terroryści, a ostatnio ex-A.
Ola** - maleństwo sobie domek szykuje, więc mamuśka przyzwyczajaj się
Mysza84 – taki kocyk dostała moja koleżanka w prezencie i ona np. używa tego kocyka w wózku i powiem szczerze, że mi się to nie podobało. Jeszcze imię rozumiem, ale te wszystkie inne rzeczy to fajne dla rodziców, ale po co cały świat ma wiedzieć? No nie wiem to jest moje zdanie tylko :zawstydzona/y:

V_jolka – witaj, jak tam interesy?
Kasikz - zadowolona z remontu?

A ja uciekam dalej, buziaki :-):-):-)

Asiu - kość ogonowa to raczej normalne że się boli. Mnie bolała wprawdzie dużo wcześniej ale bolało
Lilijanna - remont to dużo powiedziane, ale jest lepej , bo mój kot szalał w sypialni i kołka na ścianie robił

Agatko – a ja się miałam pytać, jak się sprawuje wózek? A jak Alicja je tak łapczywie to nie nawdycha się za dużo powietrza przy okazji? Podobno to niedobre dla dziecka. Nie wiem, podpowiadam na ile potrafię. :zawstydzona/y: Zdjęcie Alicji przepiękne, tylko żeby w tym wieku pokazywać już swoje możliwości :-p

Tak tak -ja wiem że to przez to powietrze... ech idzie do brzuszka i ją tam męczy... zobaczymy co dziś lekarz powie -pewnie niewiele...

Co do wózka -jest super -po piasku kamieniach jedną ręką da się prowadzić (wiem bo w drugiej trzymam tel kom:-p), jest leciutki i nie mam się do czego przyczepić. Wybrałam taki bez skrętnych kółek ale nie narzekam -jest tak leciutki że przekręcenie go nie wymaga kombinacji. No i jest na pasach wiec delikatnie się buja na dziurach.
Polecam

reklama
Kasikz czyli niby to normalne? Bo o bolącej kości ogonowej w ciąży nie słyszałam jako o typowim objawie. Poza tym wydaje mi się, że mnie po prostu za bardzo boli. I przede wszystkim zaczęło tak dość nagle. Ja po prostu nie mogę postawić całego ciężaru ciała na jednej nodze. Dziwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry