reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny nie piszcie Emy żeby była dzielna,żeby się trzymała.Ona ma prawo teraz taka nie być...i pewnie nawet nie chce taka być.
A wiem jak wkurzają takie słowa.
Ona ma teraz żałobę i ma do tego prawo.
Jedyne co możemy zrobić to być przy niej, wspierać,tzn.słuchać. Pamiętać...o Jasiu.
To jest najważniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, nie dalam rady w szpitalu, wróciłam do domu...
po raz kolejny zreszta prosto z porodówki bez swojego dzieciatka..
to jakis koszmar, deja vu, to już było... ja tak nie chcę

znowu telefony, pocieszenia..
tylko tym razem sterta ciuszków i wielkie łóżeczko

Jasiek jest piękny...
Mąż pojechał go pochować w grobie razem z Juziem i Karimem.... ja nie dalam rady

dodatkowo wyszlo z raportu ze moje słonce mialo wylew krwi do mózgu, i do płuc
stąd to wszystko, i nastąpiło to po porodzie
urodził się zdrowy wrzeszczący i różowy

dziewczyny mam tylko was i do was się uciekam, nie dajcie mi zwariować
prosze nie dajcie mi zwariować

emy o Boże......wlasnie przeczytalam....chcialam sklecic cos sensowneo ale nie potrafie.......tak bardzo mocno cie przytulam....dla twoich syneczkow (*)(*)(*)......kochana...
to niemozliwe :-:)-:)-:)-:)-(

Emy - nie damy, jesteśmy z Tobą. Twój M. jest niesamowity, podziwiam Go, tak jak piszesz drugi raz. Niech pochowa Go z Chłopcami i szybciutko wróci do Ciebie.

Emy co można napisać... chociaż tak daleko od siebie, w różnych krajach i rejonach siedzimy na klawiaturą i płaczemy...
cieżko pojąć, zrozumieć.. przytulam

reklama
Emy kochana jesteśmy z Tobą.
Pisz kiedy tylko potrzebujesz.
Czuwamy .
Jesteście bardzo dzielni ,choć wiesz,że wcale tacy nie musicie być.:-:)-(
Podziwiam Cię kochanai Twojego męża.:sorry2::sorry2:
Pamiętaj masz nas tutaj.
Wspieramy Cię ze wszystkich sił.

Do góry