Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeszcze jestem ,Wyjeżdzam później niż planowałam,ale dzisiaj tak czy siak.
Zaglądam i przeglądam forum w poszukiwaniu wieści od Kasi. ale widzę,że nic nowego nie wiemy. Przykre to wszytko
kasikz a Ty grzecznie leżysz?
Jak tam wasze brzuszki, moze byscie tak pokazały co nieco - jakis fotosik cos????
Opuszczacie sie widzę :-)
A mnie cos kłuc w dole brzucha zaczeło, w dodatku mały wbija nóżki w żebra juz z pół godziny,ledwo siedze , smrodek jeden nooo :-)
Jade po 13 stej do fryzjera :-) juz sie doczekac nie moge tej przyjemnosci jaka mnie czeka i chyba do kosmetyczki skocze,niech mi brwi wydepiluje,bo trzy dni podskubuje i nic mi z tego nie wychodzi, jakos mnie tak skora boli.
Olu- leże leże i czytam ksiazke "złodziejka ksiażek" w przerwie jakiś film i jakoś może zleci ten dzień. Odpoczywaj kochana Asiu - mozna psikać tantum verde
Co do szyjki to nie wiadomo dokładnie skad. Poprzednio miałam bardzo mocna szyjkę ale niestety byla skracana chemicznie, wiec pewnie stąd teraz mniej sie trzyma. Poza tym mała cały czas bawi sie tam glowką i czuje jak sobie zabawy urzada wiec pewnie tez stąd. Objawow raczej nie ma. Chyba ze ma sie skurcze, ale nie miałam. A przynajmniej nie czułam
Kasikz, co do huppy mum, to pewnie wszystko zależy od dobrej woli sprzedawcy, ale skoro nawet metki masz to mam nadzieję, że nie będzie problemu zwłaszcza jak będziesz chciała wymienić, a nie zwrócić
Asiu, tantum verde można, ale akurat do psikania ja nie mam przekonania - na mnie jakoś nie działało, ale to może tylko u mnie
she no ja to sie glownie kurowalam miodem lipowym bo wtedy to byl 11 tydz i nic mi nie wolno bylo, ale zamiast tantum verde bez obaw mozna tymsal do psikania, no i te wszelkie syropy typu drosetux tylko ze ja ogolnie syropow nie moge bo moj zoladek odmawia wspolpracy. no i mleko z miodem i maslem, dzialalo cuda ewela jak po wizycie u fryzjera? pewnie zrobilas sie na bostwo
mam pytanie czy ktoras z was byla na komisji w ZUS-ie jak miala L4 w ciazy? bo wlasnie mojego P. kolegi z pracy zona zostala wezwana na komisje