reklama

Wieści od cieżarówek

Ewela to już 32 tydzień jak ten czas leci no no niedługo sie urodzi , boisz sie troszke?

Ja wdychałam na układ oddechowy oil olbasa i bardzo rozgrzewało ,ale w aptece powinni sie orientować co wolno na gardło , ja zadzwoniłam do lekarza jak podejrzewałam fasolke tą z fałszywego testu, i on mi powiedział co moge a co nie na przeziebienie.

reklama
smutno mi dzis jak cholera... nigdy nie zrozumie daleczego dzieci odchodza... z drugiej strony nie wyobrazma sobie patrzec na cierpienie wlasnego dziecka....

wstawiłam nowy suwaczek bo znalazłam cos ładnego... boje sie wizyty za tydzien w czwartek wiem ze to co ma byc juz jest ze czekam na kruszynke i tylko na dobre wiesci ale wiem tez ze to nie ja decyduje o tym czy moje dziecko bedzie zylo... ciesze sie ze jest teraz ze mna i chetnie bym na wizyte nie poszla chociaz moze zobacze najpieknieszy widok w zyciu bijace serduszko mojego skarba... dziewczyny prosze pomodlcie sie za nas bo tak sie boje ze cos sie stanie mojemu dzieciatku... cale dwa tygodnie chodzilam jak na skrzydlach ale dzisiejsza wiadomosc mnie zwalila z nog...

ide sobie na ławke na dwor zrobie notatki bo mam jakies, wiec glowe zajme nauka a nie pierdołami....

Pati wiem co czujesz mam podobnie, z jednaj strony wierzę w moją kruszynkę , z drugiej jak czytam te wszystkei straszne rzeczy to się boję.dlatego nie zaglądałam jakiś czas. ja wyjeżdzam ,wróce 8go więc wizyta dopiero później,

w tamtej ciąży pierwszy raz byłam w 10tyg i było ok,a teraz chodziłabym najczętniej codziennie. oj to wszytsko przytłączające

Pati wszystko Kochana będzie dobrze. Nie martw się na zapas. A serduszko na pewno zobaczysz. No i oczywiście na modlitwę możesz liczyć :-)

Dziewczyny a co myślicie o tym? Czytałam dużo pozytywnych opinii, ale mam jedną wątpliwość. Czytałam, że w zwykłych butelkach czasem zdarza się wyciekanie w okolicach zakręcanego kapsla przy smoczku. Tym bardziej chyba można obawiać się przeciekania w dolnej części takiej butelki, której odkręcane jest całe dno... Matko... Nie sądziłam, że to będzie tak trudny wybór...

http://www.bangla.pl/karmienie-dzie...260-ml-bpa-free-butelka-antykolkowa-p4718.htm

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki

czuje sie az lżej po tej wizycie u fryca i paznokcie ładnie sobie zrobilam w panterke zelowe :-)

A co do porodu - hmm... staram sie o tym nie myslec,ale boje sie jak cholera ,brr

reklama
Cześć Dziewczyny!
zaglądam, ale jakoś weny brak. pogoda jakaś taka senna.
oczywiście jak zaczęłam odczuwać presję czasu, że pora brać się za pranie rzeczy małego to pada i według prognoz przez najbliższe kilka dni stale ma padać

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry