Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Karolcia tak się cieszę że to już 28tydz.
A jak Ty żyjesz w mieście o którym najczęściej się ostatnio mówi? Straszna tragedia.
Klarolciu a o jakim szpitalu na śląsku mówisz?
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki;-)
Lilijanna no to masz zachcianki super![]()
Hej,
karolcia, ja miałam torbę w ten weekend pakować, ale mi nie wyszło.
Karolcia81 - super, że jesteś spokojna. Co do torby wszystko zależy od Ciebie, jak jesteś panikara, to nie warto tego zostawiać na ostatnią chwilę. A torba nie przeszkadza, spakowana może sobie leżeć w szafie i nie przeszkadza, nawet 10tc.
Czy ten szpital to taka super sprawa to bym się kłóciła Karolciu. Wiem że dla każdej przyszłej rodzącej takie warunki są cudowne .Jeśli chodzi o jakiekolwiek komplikacje mamusia ląduje w pierwszyszm lepszym szpitalu miejskim najczęściej Bogucice lub Ligota , a dzidziusie są przewożone do Zabrza. Wcześniej były do Ligoty.O Prywatnym Szpitalu Ginekologiczno-Połozniczym na Łubinowej 3 w Katowicach! polecam...super sprawa!
Łubinowa 3 :: bezpłatne porody w luksusowych warunkach :: prowadzenie ciąży :: kameralne porody
Jak sobie wspomnę twoje pomysły w tej kwestii, to mnie ciarki przechodzą. Pozdrów melonika 
przynajmiej spokojna jestes