karolcia81 - sliczny synus. Niech nieustajaco przynosi Mamusi tyle radosci
klaczek - to irlandzka wies troche inna niz angielska, raczej nie ma blizniakow, w wiekszosci pojedyncze domki i sporo przestrzeni miedzy nimi (czesto sasiada domu wcale nie widac albo gdzies w oddali). Rzadziej zdarzaja sie osiedla, ale tez pojedynczych domow, tyle, ze wtedy ogrodki sa nie za duze. U nas tez pakowanie w toku, jak mam troche energii wieczorem to po pudelku pakuje powoli, tylko po spakowaniu 5 duzych pudel nie bardzo widac, zeby czegos w domu ubylo
pardoes - witaj na ciezarowkach i dalszej spokojnej ciazy Ci zycze
aniunnia - jak tam wizyta? Co lekarz powiedzial na Twoje wyniki?
a_gala - witaj, widze,ze Twoja corcia juz zaraz pol roczku skonczy, kiedy to zlecialo

. Napisz co tam u Was slychac
Mnie dzis jakis taki nieprzyjemny bol trzyma dzis z prawej strony brzucha, wzielam juz nospe ale na razie nie przechodzi. Podejrzewam, ze moglam sobie cos naciagnac jak dzis kichalam

. Od kilku dni zaczelo misie twardnienie brzucha, w tym samym mniej wiecej czasie co w poprzedniej ciazy. No i oczywiscie juz sie martwie, ze ta szyjka moze mi sie skracac tak jak bylo poprzednio :-(, czekam z niecierpliwoscia na sobotnia wizyte u mojej gin, oby rozwiala moje obawy. Corcia jest aktywna kilka razy dziennie, teraz tez kopie sobie w najlepsze, to mnie troche uspokaja, ze wszystko jest ok.