reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hejka dziewuszki:-D

Teraz już jestem na L4, więc będę Was częściej nawiedzać:laugh2:

U nas jakoś powoli leci, spotkania z kibelkiem są raczej rzadkością, ale jednak czasem fasolce coś nie zasmakuje:-p z Bartkiem się docieramy, bo musi się przyzwyczaić, że mama jest cały czas w domu i nie na wszystko pozwala:eek:

Tydzień temu miałam badania prenatalne i wszystko z Maluszkiem jak najbardziej ok, rośnie jak na drożdżach:tak: termin bez zmian na Wigilię:laugh2::laugh2::laugh2: ale oczywiście mam cichą nadzieję, że aż tak długo w brzuszku siedzieć nie będzie i na święta będziemy już w domku:tak:

Widzę, że coraz więcej ciężaróweczek z czego niezmiernie się cieszę:-D

Kłaczku gratuluję z całego serduszka:biggrin2:

IZW Tobie też ogromne gratki i widzę, że grudnióweczką jesteś jak ja:biggrin2:

Hmmm więcej nie doczytałam, ale teraz będę częściej:biggrin2:

Hej dziewczynki,
ledwo już zipie, a tu jeszcze 6 i pół tygodnia. Mam nadzieję, że te upały szybko sobie jednak pójdą. W weekend piorę, prasuję i pakuję torbę :-)

pozdrowienia dla wszystkich ciężaróweczek

Witajcie Kochane:*
Wieki mnie u Was nie było... nie mam szans nadrobić... mało się udzielam od ponad 5tygodni jesteśmy w szpitalu na obserwacji. Wiktorek rośnie zdrowo, rozwija się prawidłowo... tydzień temu ważył 2100 g :D Myślę że jeszcze 2 tygodnie i utulimy Naszego synka :D Nie mogę się doczekać i boję się... echhh już tak blisko...
Trzymam kciuki za Was wszystkie :*

Nina25 - i na który szpital się zdecydowałaś? Cieszę się, że jesteście pod opieką i mam nadzieję, że wszelkie obawy Twoje zostały rozwiane. :tak:

Sowinka - super wieści, bardzo się cieszę. :tak:

IZW - w ciąży??? :shocked2: Ale bosko, wielkie gratulacje. :tak:

No dobra wygadam się, klepnęliśmy imię dla brzuszkowej Córci ;-) W końcu, bo już miała ksywkę "bezimienna" :-p

Miało być Antonina - trzymając się dalej litery A., no gdyby ode mnie tylko zależało to pewnie tak by zostało ;-)
potem wpadło Matylda - A. oglądał Edward Nożycoręki :-p
a będzie Weronika - ot tak po prostu, A. przeglądał kalendarz, mi również przypadło do gustu ;-)

Jak patrzałam w kalendarz imion i znaczenie, to się uśmiałam, bo Ada oznacza strojnisię, lubiącą przebieranki, a Weronika to niosąca zwycięstwo, więc całkiem w innym kierunku to poszło. :-p Fakt, że Adę jak się ubierze to nicpoń leci do lustra i poogląda się z przodu i z boku i z tyłu, uśmiechnie się zadowolona i dopiero idzie, więc coś w tym jest. ;-)

Lili wczoraj umowiłam się na spacer z koleżanką i jej córką Adą :) spóźniły się pół godziny bo Ada szukała torebeczki :) i powiedziała że bez niej nie wyjdzie

super ciężaróweczki że wsio ok u was :D

reklama
Jankesowa, ruchy bo czekam!:-D
Mlodemu wylazla prawa dolna jedynka. Podstepnie i po cichu, bez goraczki, biegunki itp. Ot, wczoraj luzniejsza kupka, marudzenie od kilku dni, plucie jedzeniem, wycie o wszystko... Dzis mu chcialam zelik do dzioba dac, bo to czasem pomagalo i po zelu jednak jadl, a tu... jeszcze wczoraj nie bylo, a jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry