Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilijanno, to nie tak mialo byc, ale tak sie stalo. Nie wiem czy jeszcze sie odwaze. Bardzo chcemy zeby Karol mial rodzenstwo, z drugiej strony moj wiek... Chcialam zdazyc przed 45 urodzinami, juz nie mam szans. Boli.
Wpadłam na chwilę, żeby powiedzieć, że nie jest dobrze. Wczoraj na usg pęcherzyk urósł z 9,6 do 21 mm, w środku maleńki zarodek bez akcji serca Zlecono betę: pierwsza wczoraj, druga we wtorek. We wtorek następna wizyta i usg, wtedy ostateczny wyrok. Wiem co powiecie, że będzie dobrze i że ktoś też tak miał ale u mnie tak już było 2 razy i ciąża obumarła, więc nie robię sobie nadziei. Odezwę się we wtorek lub w środę. Buziaki dla wszystkich
Kłaczku napisałam do Ciebie na CPP, tak mi przykro
Melduje sie z powrotem - zaliczylam oddzial, bo omal nie zjechalam w domu. Krwotok - stary kumpel - sie przypaletal. Skurcze jak diabli przy okazji, ale to tez juz znamy - ciaza dosc zaawansowana i nie miala prawa "zejsc sobie po cichu". Emergency, oddzial, badanie podwozia... Po chwili pelne poronienie. Kroplowa zeby uzupelnic "kanaly" bo sie zaczely zapadac i ... w sumie to wszystko. Lekarka zaproponowala hist.pat.
Poprzednim razem ani sie kto zajaknal na ten temat. Hist. pat pod katem przyczyny, wiec moze cos wniesie. I powiedziala ze to moje 3 poronienie, zatem skieruje nas na konsultacje. Poza tym mamy na 17.08 scan kontrolny i mam za 2-3tygodnie zrobic sikanca - dosc prosta metoda sprawdzenia czy sie cos hormonalnie nie pierniczy. I wypisali grzecznie do domu bo przeciez ze mna nikt nie jest w stanie dlugo wytrzymac. Tyle by bylo u nas...
Zjola u mnie przy obu ciazach akcja dopiero byla sprawdzana w 9 tc przy pierwszym bablu jak bylam wlasnie w 7 tc tez nic nie bylo jeszcze slychac wiec glowa do gory i narazie sie nie zamartwiaj