Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

S powiedział ze wyglądam w nich sexi -ale zawsze to mówi i nieważne co mam na sobie więc sie nie liczy:-)

ja chodziłam na czworaka przez parę godzin...
mój S przeżywa każdą wizytę u dentysty jakby mieli go kastrować -a to przecież zwykłe wiercenie
ale później, teraz mogę góry przenosić:-) a co mam mówić w pracy??? nic -na pytanie czy wrócę zawsze mówię "lekarz zdecyduje w końcu jest fachowcem".
przecież można odpocząć zamiast się urzerać i denerwować
synusiowie są dla mamuś -ja zawsze mówiłam ze pierwsze zdanie mojego syna będzie brzmiało "jesteś piękna mamusiu"
ech ta próżność
ja mam kuzynkę która maluje pięknie i jak będę już w 35/6tc to chyba do niej pójdę żeby mi brzucho pokolorowała i zrobię jakieś śmiechotne zdjecia!!!
masakra jakaś!!!No po tym tekście to po prostu zaczęłam rechotać do monitoraDiana81 no słaba rasa![]()
![]()
![]()
mój S przeżywa każdą wizytę u dentysty jakby mieli go kastrować -a to przecież zwykłe wiercenie
![]()

masakra jakaś!!! "
ma zakladke pod ktora sa ukryte dwie dziury na cyce
(jak się przypatrzysz zdjęciu to przez środek jest taki pas materiału) a co ja bede sie jeszcze z guzikami szarpac jak mały będze wyć, rozchylasz i smok na wierzchu ;-)
To taki pół-celibat mam
no to ok bo też muszę parę zamówić

a są tak wygodne że nawet jak większe kupisz to z powodzeniem po domu możesz latać
długość jest standardowa, później mierzysz tyłek i uda -i patrzysz w tabeli -ja np dupsko mam na 38 a uda na 36 więc wzięłam 38 i są super
doraźnie to no spę
rano miał jeszcze inny kształt -ale czad