Dziewczyny, masaż był, ale niewiele dał. Musiałam źle stąpnąć albo coś. No nic... Mam nadzieję, że przejdzie.
Pati mój gin na pytanie czy można się seksić zawsze odpowiada z uśmiechem na twarzy: jak z mężem to tak :-) No i w sumie ja mam problem, bo męża jeszcze nie mam ;-)
Co do imion. Ja przeglądałam listy w necie, oglądałam spisy występujących w filmach szukając natchnienia... Aż wreszcie Emilia samo mi któregoś dnia wpadło i wypaść nie mogło :-) Spokojnie masz czas :-)
Ola Ty już przestań z tym wielorybem! Mój M stwierdził, że nigdy nie byłam dla niego seksowniejsza jak teraz z tym brzucholem. Nie za bardzo ja jako kobieta go rozumiem, no ale wygląda jakby szczerze mówił...
Ja się wczoraj trochę przestraszyłam. Jak byliśmy na zakupach tak mnie zaczął brzuch boleć, że musieliśmy wyjść i poszukać miejsca by usiąść. Czułam się jak na okres normalnie. I to taki fest! I z miejsca przypomniało mi się, jak na SR mówili, że bóle przepowiadające poród można porównać do tych miesiączkowych. Nie powiem, żebym lekko nie spanikowała na myśl o porodzie już teraz...