Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i oczywiście schylił się i do brzuch powiedział coś w tym stylu "Podoba CI się synku taki samochód"...myślałam że facet z obsługi padnie :-)

A. zawsze chciał Natalię, ale jako, że Natalia już jest u jego kuzynki to drugim imieniem była Adrianna albo Maria - po Mamie. Póki co jest Adrianna, ale widzę, że bardzo by chciał tą Marysię. Już tu dyskutowaliśmy o tym na forum, że każde dziecko powinno mieć swoje imię, ale kiedyś ustaliliśmy dla Córek wybiera on, dla Synków ja. Ja już się do Ady przyzwyczaiłam, no ale jeszcze tak na 100% decyzji nie ma. A. ma imię po dziadku i jest z tego bardzo dumny, więc jeszcze muszę pomyśleć, póki co ciężko mi idzie na przestawienie się na Marysia. Myślę, że Ada zostanie ;-)
I nic mnie nie boli, nie uciska. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi to Małej mimo wszystko.Matusionek słodki fasolineknie ma czego się bać tu kciuki zaciśnięte non stop więc musi być dobrze
a o to wielorybze sflaczałym brzucholkiem,mam wrażenie ,że zrobił się mniej napięty...ten mój zbiorniczek na Julianka
![]()
i brzusio juz spory