just79
Fanka BB :)
Olu, trzymam kciuki za Twoje nerwy w tych ciężkich tygodniach, ale zobaczysz miną nie wiadomo kiedy i wszystko będzie dobrze i będziesz mogła zabrać się za kompletowanie wyprawki z zapałem :-)
Mysza, jakieś inne normy masz (to znaczy w innych jednostkach), więc nie wiem czy jest ok czy nie, ale to że jest więcej to jak najbardziej normalne w końcu przy badaniu na czczo to badanie wykrywa efekty wczorajszego jedzenia, a te 50 g glukozy swoje robi i temu wynik drugiego badania wyższy.
Nie powtarzaj tego badania na własną rękę!!! jak będzie trzeba to lekarz każe Ci powtórzyć, tylko wtedy się robi chyba 75g (na czczo, po godzinie i po dwóch godzinach).
Mysza, jakieś inne normy masz (to znaczy w innych jednostkach), więc nie wiem czy jest ok czy nie, ale to że jest więcej to jak najbardziej normalne w końcu przy badaniu na czczo to badanie wykrywa efekty wczorajszego jedzenia, a te 50 g glukozy swoje robi i temu wynik drugiego badania wyższy.
Nie powtarzaj tego badania na własną rękę!!! jak będzie trzeba to lekarz każe Ci powtórzyć, tylko wtedy się robi chyba 75g (na czczo, po godzinie i po dwóch godzinach).
no, ale to kiedy dzidzia przyjdzie to chyba ona tylko wie.
ale nakombinowałam teraz.

Na pewno poprasuję ciuszki Ady, bo wyprane są. Gosia ja dzisiaj też logowałam się do konta pół dnia, ale w końcu się zmobilizowałam i poszło. Sukienki śliczne, szczególnie ta kremowa.
39!!!to prawie juz