Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogłam spać w nocy, zasnęłam po 3, wstałam przed 9. Dziś idziemy na grilla do znajomych po południu.
Mi jakoś puchły tylko wieczorem, teraz już o tej porze mam shreki a co dopiero do wieczora. Asiu ja szukałam butów w sklepach sportowych typu campus, laczki-sandały, wygodne, przewiewne i weszłam w nie
Torbę zaczynam pakować, bo A. się też o to dopytuje, chyba chce mieć ewentualny spokój choć z tym jak się zacznie. A moi klienci nie zawiedli, możesz sobie wyobrazić, że nie mam papierów tylko od dwóch firm? I to jeszcze w poniedziałek mi dowiozą. Mało tego większość mam pozamykane i deklaracje porobione, a inne zamknę w poniedziałek. Będę siedzieć do skutku, bo chcę już potem cały tydzień siedzieć w domu i jakby coś było to z domu pracować. ;-)

Z dnia na dzień mam wrażenie że jest mi cieżej. O spaniu nie wspomne. Ja już obracam sie prawie z pozycji stojacej , wiec wstaje i obracam sie na drugi bok, a że przed zaśnieciem co 5 sekund sie obracam wiec po 10 minutach prawie płacze, śmieje sie już sama nie wiem co robić:-)
a moj znowu na cycolku wisi, od rana coszaraz mi odpadna
![]()
Czy któraś z Was tak miewa, że czasem są mniejsze??
Często Was podczytuję i mam nadzieję, że wkrótce także będę mogła do Was dołączyć![]()
a za reszte trzymam kciuki:-)Dziewczyny, nie bałyście się (to do tych, które już urodziły) albo nie boicie się (to do tych, które są przed poodem) tego pierwszego momentu jak zobaczycie Wasze dziecko? Ja się czasem łapię na takich myślach, że się boję. A jak coś będzie nie tak???
a później to sama słodycz:-)
nie ma to jak odpoczynek kiedy się wie że dziecko idzie spać o 20 a na cyca budzi się o 5
(dziś wstała o 5.30 i pospałyśmy jeszcze do 8:-))