Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kolezanka byla zadowolona z mutsy, ale ona nie z tych co sie do wozkow przyzwyczaja, juz ma w ciagu roku 4
Mi brzuszek dalej delikatnie się napina. Czop chyba odchodzi partiami, dzisiaj znowu "dziwne gluty" Ciekawe czy lekarz moze zobaczyć czy odszedł czop? 

no i kupilam 7pak body takie co sa na allegro za 38,99 chyba ja dalam 40zl wiec mi sie oplacilo
I tak trzymać 
Jak jemu zostanie taki harmonogram dnia po porodzie to nie będzie łatwo 
. Oczywiście, że będziemy miały Cię w pamięci jak będziesz przechodziła tę operację. Już trzymam kciuki za jej bezpolesny przebieg i szybki powrót do sił i pełni zdrowia!
W dodatku teraz to jest też rocznica naszych zaręczyn 
. Chociaż mnie akurat bardziej dziś opuchły kostki. A co do siary to u mnie też ani śladu. Podobno u niektórych kobiet nic się nie pojawia aż do czasu porodu.
Planujemy (ale tak bardziej w żartach niż na poważnie), że Alan musi się nauczyć polskiego i studiować w Polsce, bo tutaj studia kosztują koszmarne pieniądze. I G wyznał mi, że jak on myśli, że Alan ma na studia wyjechać do Polski to już za nim tęskni :-). Pocieszyłam go, że to jeszcze co najmniej jakieś 18 lat minie do tego czasu i że musimy zostawić synowi decyzję gdzie chciałby studiować, może akurat wybierze jakąś uczelnie amerykańską 
ale ogolnie dziekuje za komplementy :-)
wozilam Mala po mega wertepach a ta smacznie lulala-taka dobra amortyzacja
chociaz z wygladu mnie sie te bardziej podobaja BOLDER SD ECOLINE IMPLAST +FOTELIK + GRATISY !!! (1150655207) - Aukcje internetowe Allegro na zywo jeszcze nie ogladalam ale jestem zachwycona kolorystyka (naj naj jest ten zielono-niebieski ;-)) wlasnie tak jak pati pisala w jumper'ze jest duzo tego materialu z tylu a w bolderze tak ladnie to jest obszyte :-)