Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, to widzę, że nie tylko ja jestem wizytowym-zawałowcem. Tylko u mnie skok mniejszy, bo norma to 120/70, a wizytowy rekord 157/89She ja też tak mam z ciśnieniem, w domu 90/60 a u lekarza 160/80![]()

.Najlepiej to sprawdzic podając dziecku jedzonko łyżeczką i jezeli dziecko nie ma odruchu wypychania to znaczy ze jest gotowe na jedzonko.Pozatym ja piersią karmiłam tylko miesiac a potem mieszanka i dzieci karmione mieszanką szybciej są gotowe na jedzonko
.W domu tez nie mam sałny i w nocy mam tem.18 syopni C a w dzien nie wiecej niz 20 stopni.Jak byłam u znajomych to taką sałane zrobili ze moje dziecko które ogólnie nie płacze po godzinie miała dosc i trzeba było sie do domu ruszac.I smoczka jak mi spadnie to tez ostatni tylko sprawdzam czy włosów nie ma i daje malej troche bakterii Jej nie zaszkodzi
.Ktos moze powiedzic ze nie jestem dobrą mama a ja po prostu nie uważam że dziecko tżeba chronic przed wszystkim.Ktos moze powiedzic ze nie jestem dobrą mama a ja po prostu nie uważam że dziecko tżeba chronic przed wszystkim.
modlę się codziennie o rozsądek dla siebie jako matki... :-)