Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) i polecam -polecam iść do szkoły z partnerem (nawet jeśli on nie będzie przy porodzie ) i polecam iść jeśli nie było się wcześniej (nawet gdy rodzi się po raz drugi) -niesamowicie zbliża, niesamowicie tłumaczy panom -dla nich niewytłumaczalne, niesamowicie uspokaja i utwierdza ze damy radę i że natura nas nie opuści w tych chwilach
, więc mąż bardzo ucieszony )
;-)
Agatko, cieszę się, że spodobało Ci się na szkole rodzenia, bo miałam podpytać, czy nadal jesteś zdania, żeby tam iść. Jeszcze będę pewnie pytać co i jak, żeby wiedzieć czego się spodziewać za 1,5 m-ca :-)
okazało się, że maluch leży główką w dół, więc jak pani dr przyłożyła sondę do brzucha to pierwsze co zobaczyła to bynajmniej nie była główka tylko siusiak :-)
S zachwycony
super

Jesteśmy.
Kosmówka bez widocznych cech oddzielenia organizuje się na tylnej ścianie brzegiem dochodzi do okolicy ujścia wewnętrznego. Ponoć w wielu przypadkach kosmówka unosi się do góry. .
już się przesunęło łożysko do góry więc jest ok
teraz tylko jakoś nie mam chęci bo na myśl o tym że mała jest nisko to mi jakoś dziwnie...
no ale chyba czas się przełamać
to najważniejsze i więcej spokoju kobieto