• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć kochane
a ja wietrze cały dom...ubrałam się w polary i zrobiłam przeciąg bo mi wszystko śmierdzi...nawet moje ulubione perfumy Z. lodówka, ubikacja, pies, pościel....jej wszytsko wydaje jakiś wstrętny zapach....mydło do rąk też....to chyba kolejna przypadłość....
no i tak mi wysypało buzię, że wyglądam jak nastolatka....syf na syfku...aż strach w lusto spojrzeć - macie na to jakąś metodę...bo nie wyjdę na ulice!
Buziaki....miłego dnia....

reklama
Cześć kochane
a ja wietrze cały dom...ubrałam się w polary i zrobiłam przeciąg bo mi wszystko śmierdzi...nawet moje ulubione perfumy Z. lodówka, ubikacja, pies, pościel....jej wszytsko wydaje jakiś wstrętny zapach....mydło do rąk też....to chyba kolejna przypadłość....
no i tak mi wysypało buzię, że wyglądam jak nastolatka....syf na syfku...aż strach w lusto spojrzeć - macie na to jakąś metodę...bo nie wyjdę na ulice!
Buziaki....miłego dnia....

No super:-D :-D :-D

Bardzo się cieszę że wszystko śmierdzi nie do wytrzymania (ja czułam jak sąsiad z końca ulicy smażył cebulę i juz mnie mdliło)
No i bardzo się cieszę że wyglądasz jak Etna:baffled::-D :-D :-D
na to nie ma rady -tona tapety albo amol (dobry na wszystko w ciąży -od bólu głowy po syfy i przewianie)

czyli koniec laby ciążowej:-);-)

Lilijanna - dzięki.....:sorry2:
Agata - no tak...teraz już nie mogę płakać, że nie ma objawów....:-):baffled:

A czy tonik Loreala przeciw zaskórnikom na bazie spirytusu może być? Bo taki używałam....tylko przestałam...bo nie wiem, czy ten zapach jest ok dla fasolki?

Moja korespondencja z She:

She: "Zaczyna boleć. Momentami bardzo. Przed chwilą widziałam 2 świeżo urodzone dziewczynki. Jedna po cc 4100, druga sn 2800. Jezu! To będzie bolało jeszcze bardziej? Nie dam rady..."

Ja: "Asiu nie wiem jak SN boli bardzo bo ja już przy skurczach 50 czułam, że nie wytrzymam, a inna przy skurczach 90 normalnie chodziła. Agatka mówiła, że boli bardzo, ale się zapomina jak dzidzię Ci przystawią. Jak się ruszyło to dobrze. M. może być przy Tobie już? Wszystkie o Tobie myślimy, ba my rodzimy razem z Tobą :) Pomyśl, że Emi będzie dziś z Tobą i to jest najważniejsze."

She: "Nie M. nie może być przy mnie. Powiedzą mi kiedy o ile w ogóle będzie mógł przyjechać. Nie wiem już jak leżeć. a skurcze ciągle nisko skali. Tak na ok max 30. Jeszcze 2h. Ja leżę na takiej przejściowej sali. Są tu 2 łóżka, kącik dla dzieci do mierzenia i ważenia i drzwi na salę operacyjną. Wszystkie sale są zajęte. Ta do rodzinnego też."

Jako, że She nie załapała się na zdjęcie Ady, wysłałam Jej mmsa ze zdjeciem i napisałam, że to mój cud, a Ona dziś będzie tulić swój.

She: "To daje siłę. Tętno Emi zaczyna wariować."

Ja: „Jesteś pod dobra opieką. Będą dbać i o Emi i o Ciebie. Jak co wezmą Cię na cc, to nie jest nic strasznego. Ja walczyłam tyle h a i tak cc się skończyło. I tak jestem szczęśliwą mamą i tak. Ty też będziesz jeszcze chwilkę a będziesz ryczeć ze szczęścia.”

Ostatnia edycja:
no i dobrze ze w koncu cos z Asia robia bo w koncu Emi musi kiedys wyjsc:))wszystkie trzymamy za nia kciuki&&&&&&&&&&
a to ja dzisiaj, zaczynam czuc sie jak slonica P1000694.jpg

reklama
Dzien dobry kochane

Dzis miałam kiepska noc przez moje senne koszmary.....
Cale szczescie w domu dzis nie mam nic do roboty, wiec bede wypoczywala i relaksowała sie
Dzis mam usg na 18 prosze o trzymanie kciuków......
Pogoda poki co wiosenna czyli nie jest za ciepło, słoneczko sie ładnie przebija przez hmurki;-)

NO W koncu zaczyna sie cos dziac...... z She......Współczuje jej bólu ale no cóz takie nasze zycie, mam nadzieje ze nie bedzie sie długo meczyc i dzis my bedziemy swietowac z narodzin Emi:-):-):-):-):-)

Lili dziekujemy za zdawanie relacji co u niej....Jak bedziesz z nia jeszcze pisała powiedz ze my wszyscy jestesmy znia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry