Mysza84
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny.
Co do wagi to 11 kg od początku do przodu to fakt, a przed miałam już sporo do przodu. Może i tego nie widać po mnie tak bardzo ale waga nie kłamie przecież...już mnie nawet lekarz opieprzył o nią kiedyś.
No i na brzuchu mam całe słoneczko z rozstępów...dlatego nie nadaje się do pokazania "nago" :-) i denerwuje mnie to bo od początku smaruję a mimo to się pojawiły.
Just, KasikZ wklejcie jakieś zdjęcia dzieciątek, bo dawno nie było.
Oj Asi tez mi szkoda...bo się teraz umorduje. A Emi to uparciuszek, miała siedzieć do 20 a już o 6 dni ten termin przeciągnęła.
kaira jaki fajniutki już masz brzusio... a te 11kg to moje a nie jeżynki
LucyF kiedy zabieracie się za malowanie ?
Bo kurcze my odkładamy z dnia na dzień...
Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Was też w ciąży bolały kolana ? Tak jakby stawy ? Bo kurde już jest lepiej ale był okres że bardzo bolały zwłaszcza przy podnoszeniu się. I nie wiem czy to przez dodatkowe kg czy może coś innego się podziało.
Co do wagi to 11 kg od początku do przodu to fakt, a przed miałam już sporo do przodu. Może i tego nie widać po mnie tak bardzo ale waga nie kłamie przecież...już mnie nawet lekarz opieprzył o nią kiedyś.
No i na brzuchu mam całe słoneczko z rozstępów...dlatego nie nadaje się do pokazania "nago" :-) i denerwuje mnie to bo od początku smaruję a mimo to się pojawiły.
Just, KasikZ wklejcie jakieś zdjęcia dzieciątek, bo dawno nie było.
Oj Asi tez mi szkoda...bo się teraz umorduje. A Emi to uparciuszek, miała siedzieć do 20 a już o 6 dni ten termin przeciągnęła.
kaira jaki fajniutki już masz brzusio... a te 11kg to moje a nie jeżynki

LucyF kiedy zabieracie się za malowanie ?
Bo kurcze my odkładamy z dnia na dzień...
Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Was też w ciąży bolały kolana ? Tak jakby stawy ? Bo kurde już jest lepiej ale był okres że bardzo bolały zwłaszcza przy podnoszeniu się. I nie wiem czy to przez dodatkowe kg czy może coś innego się podziało.
Ostatnia edycja:
a co do kolan to poczekaj jeszcze(choc Ci nie zycze) na bol kosci lonowych i bioder masakraaaaaaaaa. a no i dodam ze bolalo po kolei najpierw z tydz. kolana pozniej 2 tyg kosci lonowe a teraz biodra a sa takie noce ze boli wszystko naraz

Nie podają kolejnego oxy, bóle są, skurczy małe, szyjka nie drgnęła. Może na wieczornym obchodzie coś się dowie. Porodu Jej dziś nie wróżą.
Teraz ucina sobie drzemkę.