• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wieści od cieżarówek

Dzięki dziewczyny.

Co do wagi to 11 kg od początku do przodu to fakt, a przed miałam już sporo do przodu. Może i tego nie widać po mnie tak bardzo ale waga nie kłamie przecież...już mnie nawet lekarz opieprzył o nią kiedyś.
No i na brzuchu mam całe słoneczko z rozstępów...dlatego nie nadaje się do pokazania "nago" :-) i denerwuje mnie to bo od początku smaruję a mimo to się pojawiły.

Just, KasikZ wklejcie jakieś zdjęcia dzieciątek, bo dawno nie było.

Oj Asi tez mi szkoda...bo się teraz umorduje. A Emi to uparciuszek, miała siedzieć do 20 a już o 6 dni ten termin przeciągnęła.

kaira jaki fajniutki już masz brzusio... a te 11kg to moje a nie jeżynki :-D

LucyF kiedy zabieracie się za malowanie ?
Bo kurcze my odkładamy z dnia na dzień...

Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Was też w ciąży bolały kolana ? Tak jakby stawy ? Bo kurde już jest lepiej ale był okres że bardzo bolały zwłaszcza przy podnoszeniu się. I nie wiem czy to przez dodatkowe kg czy może coś innego się podziało.

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam Myszko:) Pisałam to jak moja kuzynka mi dzwoniłą własnie urodziła córkę przez CC w 41 tyg.Długo ją trzymali choć od poczatku miałą mieć Cc.Już poprawiam

kaira Twoj brzuszek jest ok przynajmniej widac ze jestes w ciazy ,no wlasnie mi sie marzyl taki brzuszek jak u Ciebie w 20 tyg a ja mialam bardzo maly tak ze jak bylam wtedy pare dni na patologii to wszystkie dziewczyny mowily ze mam za maly i sie stresowalam
Mysza no u nas na razie tez odkladamy to malowanie, jakos tak trudno sie zebrac:sorry2:a co do kolan to poczekaj jeszcze(choc Ci nie zycze) na bol kosci lonowych i bioder masakraaaaaaaaa. a no i dodam ze bolalo po kolei najpierw z tydz. kolana pozniej 2 tyg kosci lonowe a teraz biodra a sa takie noce ze boli wszystko naraz:)

Ostatnia edycja:
LucyF to mnie i tak uspokoiłaś...bo ja się bałam że włąśnie za szybko waga do przodu leci i stąd ten ból.
A kości łonowe to ja chyba czuję...ale nie wiem czy to to. I na razie nic kręgołupa nie czuję (tfu tfu) bo masę dziewczyn się na niego skarży, ale to może dlatego że był przyzwyczajony do wysokich obcasów, a teraz trochę je obniżyłam.

Mysza no ja tez non stop na szpilach a kregoslup od 20-25 tyg to malo mi nie odpadl. Teraz chodze na plaskich albo koturnach ale z utesknieniem patrze na wszystkie moje buty z 10 cm obcasem:))) a mi gin powiedzial ze to sie jakis tam hormon wytwarza poluzowujacy tkanke chrzestna i stad te dolegliwosci, czyli natura:))

wypralam pieluchy tetrowe, wyschy wiec teraz musze wyprasowac, boszzzzzzz jak ja nienawidze prasowac czegokolwiek

Ostatnia edycja:
hejus laseczki

ale wysyp brzuszkow ,ze ho ho ho :D wszystkie ładne

Kurcze powiem wam,ze sie zebrałam i wyregulowalam w koncu brwi :-) zrobiłam sobie pedicure i w koncu ogoliłam nogi :szok:
teraz zostało mi jeszcze farbnąć włosy i w sobote na rano do fryzjera. Obiecuje ,ze pokaze wam fotoska jak byłam na weselu,ale to moze byc w nedziele,albo w poniedziałek, ok?

Normalnie wiecie co ,mogli by ta Asie wziasc na cc, kurde współczuje jej sie tak męczyc , to jest taki cholerny bol - masakra.

A mnie cos jajnik boli , ciekawe czy to nie na @ ,bo jeszcze nie mam.

LucyF mnie się wydawało że na Twoim etapie to ja już będę miałą wszystko przygotowane, ułożone, spakowane...ale coraz bardziej utwierdzam się w tym że to niewykonalne :-)
Czy do szpitala trzeba zabrać swoje pieluchy tetrowe ? Bo ja mam w sumie 24 szt ale tych ładnych ze wzorkami i raczej nie liczę że cokolwiek ze szpitala wróci do domu więc jak trzeba to dokupię jeszcze jakieś takie zwykłe.

ewela tak pisałaś o tej regulacji i właśnie też dzisiaj w lusterku zobaczyłam że ja też powinnam o tym pomyśleć... :-) i dzisiaj to już na prawdę przesada :-D :-D :-D

Mysza z tymi pieluchami to jest takm ze mi kolezanka mowila zebym sobie wziela ze 3 szt chocby po to ze jak bede gola d.... na pilce siedziec to moze nie byc za fajne a tak to sobie pieluche podloze. ja zabieram wlasnie te zwykle.

reklama
Zostawiają She do jutra :baffled::no: Nie podają kolejnego oxy, bóle są, skurczy małe, szyjka nie drgnęła. Może na wieczornym obchodzie coś się dowie. Porodu Jej dziś nie wróżą. :dry:Teraz ucina sobie drzemkę.

No to se urodziła bidulka :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry