Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam Wszystkich! Właśnie wróciłam od ginka i mnie uspokoił z tą moją tarczycą, wyniki nie są takie złe jak myślałam (i sie naczytałam), ale dostałam euthyrox 50 zeby troszke podniesc to moje FT4 do gornej granicy normy no i za 4tyg badanie kontrolne. Dodatkowo dostane skierowanie na test PAPPA i USG genetyczne (fajnie :-)) choć mi nie przysługuje (bo w lekarz mówił że w Polsce po 35r.ż. sie to robi), ale to tylko test z krwi wiec napewno nie zaszkodzi. Także troche mi ulżyło, ale jeszcze spokojniejsza będę we wtorek po USG. Miała któraś z Was robione może takie USG? Ginek mówi że mają fajny sprzęt do tego i jest bardziej szczegółowe od zwykłego.
Asiu biedactwo, miałam nadzieje że jak wróce od ginka to przeczytam, że już Emi po tej stronie brzuszka, a oni nadal Was męczą. 3mam &&& za szybki poród, albo decyzje o cc!!
ale pewnie na oliwce i jakiegos plynu do kapieli czy husteczkach poprzestane bo u nas w szpitalu daja jakies paczki z probkami.. zreszta wszystkiego sie dowiem na tej szkole rodzenia
Oby akcja szybko ruszyła i Emi znalazła się w jej ramionach!
. Możesz wołać na nią po prostu Liwia. Mnie się zawsze podobały imiona, które używa się w ich podstawowej formie a nie te, które trzeba zdrabniać. Moi znajomi też mieli problem, że co jakieś imię wybrali to się rodzinie nie podobało. W końcu postanowili, że imię sobie wybiorą, ale trzymają je w tajemnicy i teraz czekają do końca września, żeby tę tajemnicę ujawnić jak się ich córeczka narodzi
Co do spaniu przy odkurzaczu to podobno dzieci lubią takie dźwięki. LucyF podpowiadała Ci suszarkę. Inną metodą jest tzw. biały szum czyli możesz np. włączyć radio gdzieś pomiędzy kanałami tak żeby tylko szumiało.
O słonicy nic nie wspominaj, bo ja się czuję jakbym co najmniej 2 słoniątka w brzuchu miała... 
Oczywiście nie startuję, bo to byłoby nie fair ;-)
(wiem, że to się tak łatwo mówi...)