agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Julia malo na dniu spala(moze z godzinke) to juz teraz ladnie zasnela...
Emi jest cudowna!!!Az nie mozna od niej oczu oderwac:-)
Co do kropli na kolki to my uzywalysmy innych(nazwa mi uleciala),ale sab simplex podobno sa dobre.
Nasze podobno byly tez na tym samym poziomie a tyci jednak sie z kolkami pomeczylysmy...
Karola ja tez weszlam aby zobaczyc jak u Eweliny po wizycie a tu nic...
Milego wieczorku
Emi jest cudowna!!!Az nie mozna od niej oczu oderwac:-)
Co do kropli na kolki to my uzywalysmy innych(nazwa mi uleciala),ale sab simplex podobno sa dobre.
Nasze podobno byly tez na tym samym poziomie a tyci jednak sie z kolkami pomeczylysmy...
Karola ja tez weszlam aby zobaczyc jak u Eweliny po wizycie a tu nic...
Milego wieczorku

Ale jak She będzie chciała skorzystać, a dla Ciebie nie problem by kupić i wysłać to chyba jest to wyjście. Ja dostałam te kropelki od klientki, bo miała przeboje ze swoim synkiem i znajomi zakupili Jej na wszelki wypadek jeszcze jedno opakowanie
, ale że już nie potrzebowała to skapnęły mi się, całkiem nowe. Osobiście dwa razy korzystałam i ulga natychmiastowa. 

i przyznam się szczerze, że w pracy co potrzebuję to sprawdzę na necie, a potem w domu już nawet kompa nie włączam, bo szkoda mi czasu, który wolę poświęcić moim mężczyznom kochanym
Bartuś też już ładnie sam siedzi i sam siada, raczkuje -> nie można Go nigdzie zostawić, bo Nam ucieka, a na łóżku to już wcale
no, ale najchętniej to by ten Nasz synuś kochany stał i tylko jak wyczai, że może się czegoś chwycić to sam staje i się cieszy, więc nie wiem czy za jakiś miesiąc dwa nie będzie nam śmigał sam