reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak to cudownie brzmi -gratuluję -naprawdę radość wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mamo sówko gratuluję!!

Ja wróciłam właśnie od lekarza... Dostałam póki co luteinę dopochwową 2x2 i mam łykać pół polopiryny dziennie. Zastrzyki włączymy w niedalekiej przyszłości. Dzwoniłam do mojej pani dr i powiedziała, że to rozwiązanie tez jest ok. Więc się nie przejmuję.

Spadam coś zjeść i się umyć, bo dzisiaj cały dzień tak zalatany, że padam :sorry::sorry:

Hehe Mamo Sówko a ostatnio na wieściach pytałam o Ciebie czy coś wiadomo, normalnie nosa miałam :-)
Uwielbiam takie wieści od rana, moje GRATULACJE. Nie ma nic piękniejszego niż maleństwo w naszych ramionach, nawet jeśli udaje żółwika :-D
Tak jak Agatka napisała - łzy w oczach ze wzruszenia.

A ja od dzisiaj na L4, w poniedziałek w pociągu zasłabłam, nikt nie zwolnił miejsca, wszyscy się gapili, no to kolejna rzecz to były łzy - poryczałam się jak dziecko :zawstydzona/y:
A wczoraj jadąc do pracy - zemdlałam w pociągu :eek:

reklama
Ewela może rwa kulszowa?? w miejscu nerki -tak się wydaje -jak zacznie boleć pośladek i noga to przerąbane:eek:

Teraz to mnie wystraszyłaś nie na żarty, boli mnie tak jak mowisz, tyle,ze noga nie tak bardzo, w sumie ta noga to mnie boli ,ale na dole ,bo chyba znowu zakrzep mi sie zrobil, teraz niewiem, ale powiem dzisiaj ginowi o tym,bo to bynajmniej dziwne jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry