ola**
Fanka BB :)
Ewelinko rosnie na pewno!
Annas a ja liczę na to ,że w tym roku może uda mi się wyskoczyć na jakieś narty czy coś. w zeszłym roku nie miałam nastroju.a teraz niech niunio się hartuje.
w światełkach pamięci jest na świeżo zamieszczone takie opowiadanie, które już kiedyś czytałam,ale rozkleiło mnie na dobre
nigdy ten ból nie minie
i mimo iż wiem,że Juluś jest teraz najważniejszy tak bardzo tęsknie za moimi dziewczynkami
to nigdy nie minie
a to wszystko jest niesprawiedliwe,nie tak powinno być. nigdy nie zrozumiem czemu starciłyśmy nasze skarby.przecież wszystkie tak bardzo byśmy kochały nasze dzieci i kochamy
Annas a ja liczę na to ,że w tym roku może uda mi się wyskoczyć na jakieś narty czy coś. w zeszłym roku nie miałam nastroju.a teraz niech niunio się hartuje.
w światełkach pamięci jest na świeżo zamieszczone takie opowiadanie, które już kiedyś czytałam,ale rozkleiło mnie na dobre
nigdy ten ból nie minie
mikser zagłuszał wszelkie odgłosy -jak już weszłam to spała i to na brzuchu i bez smoka wiec chyba będziemy odzwyczajać
chyba osiwieje przez to zeby wiecznie chodzic ze swedząca pi****. Przed tem antybiotyk pomogl ale na dobre 2 tyg i znowu jazda na calego. na czytalam sie w necie i bakterie lubia slodkie srodowisko a ja wlasnie prawie wcale slodyczy nie jem
ostatnio ginek pytal czy czesto mnie lapie to powiedzialam ze nie bo tak bylo za to teraz
wiec bedziemy robic badanka. w moczu mi liczne bakterie wyszly nie wiem czy zle pobralam ale umylam i ze srodkowego strumienia
ale bledem tez moze byc dlugie przetrzymywanie moczu w laboratorium ale nic pije duzooo wody i jem witamince C zaszkodzic nie zaszkodzi... a noz widelec pomoze.
czuje ze bedzie jazda a dzidzia rośnie
i to zabytkowym hihi