Zjola
ale wieści !!!!a coś mi Ciebie na ciąży po brakowało.a tu proszę!!!! co do objawów ja zadnych nie miałam i nie mam ,nawet bólu cyców
Agnieszka ale Jula roześmiana

i wielka pannica już
Agata,Lili a wasze córy zmieniają się w oka mgnieniu

ale ten czas leci!
Ewelinko będzie dobrze!!!!
Annas mi się zdaję,że na płeć to lepiej na połówkowe się nastawić,bo teraz to zgadywanka

ale kciukaski żeby dzidzia była zdrowa zaciśnięte!
Martusionek przytulam mocno!oj smute daty przewijają się niestety,ale synuś teraz najważniejszy pamiętaj
Kairko główka do góry!już będzie dobrze
Kasikz wszystkiego naj dla Poli

drugi miesiąc aj!!!ale szybko dopiero leżałaś przecież i wsszytskie tu trzymałyśmy kciukasy żeby niunia jak najdłużej siedziała w brzuchu
Ewciu Maciuś nie chciałby żeby mamusia smuciła się
Agniesiu82 a już myślałam...ale jak nie teraz to nastepnym razem! grunt to spokój choć wiem,że nie jest to łatwe
Mysza ja to nie czuję zupełnie jak mały leży
wiecie co po tym zalaniu herbatą laptoowa klawiatura odmówiła współpracy

a to już chyba z miesiąc minął coś mi się zdaję.no ale nic.M podłączył mi komputerową

ze mnie psychol dziewczyny.wczoraj szkoła rodzenia pierwsza była.na ćwiczeniach brzuch mnie bolał i potwardniał .stwierdziłam,ze ćwiczyć następnym razem nie będę(a ćw leciutkie

zdaję mi się ,że to moja głowa.no i oczywiście powiedziałam,że pierwszy poród to będzie(bolało,ale co miałam zrobić jak publicznie pytali). i ogólnie opowieści jak to będzie przy porodzie miłe nie były bo tylko miałam przed oczami moje niunie

ach i jeszcze ten 8 się zbliża
a dziś usg więc
bardzo proszę o kciuki,bo cały czas zdaję mi się,że Julek malutko się rusza
edit: ożywił się po kaszce mannej

a i o ile sucho miałam to śluz teraz mam ,ale nic nie swędzi i na wkładce też nie ma tak bardzo dużo,bardziej tam w środku czuję