Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo ta moja @ to znowu jakiś śluz zabrudzony... tylko ... już myślalam, że może się już to wszystko wyregulowalo i już nie będę mieć tych plamień, a tu o .... i czekam sobie na @ wlaściwą... Brzuch trochę tam dokazuje jak na @ i tyle, a w ogóle, to siedzialam nad książkami i padlam o 18.00, pól godziny spalam tak glęboko, jak już dawno mi się nie zdarzylo... no nic, wygadalam się 
a ja noż wścieklam się bardzo...bo ta moja @ to znowu jakiś śluz zabrudzony... tylko ... już myślalam, że może się już to wszystko wyregulowalo i już nie będę mieć tych plamień, a tu o .... i czekam sobie na @ wlaściwą... Brzuch trochę tam dokazuje jak na @ i tyle, a w ogóle, to siedzialam nad książkami i padlam o 18.00, pól godziny spalam tak glęboko, jak już dawno mi się nie zdarzylo... no nic, wygadalam się
![]()
Daria jeszcze siedzi w brzuszku???
m,asakra z ta pamiecia 

czy to cos zlego???bo ja se zaraz ubzduralam ze to moze oznaczac zblizajacy sie porod i sie wystraszylam....

mam nadzieje ze to nie zwiastuje niczego zlego 

i moj gin dal mi szczepionke LUIVAC...ale to przed ciaza i jak narazie nic mi sie nie przyplatalo...a czasem jak cos zaswedzi lub zapiecze to przemywam sie tantum rosa i znika
czyt dzis o mydelku szarym....wklejam linka (dziewczyny z BB polecaly na innym watku) ponoc dobre na infekcje i w pologu Szare mydło marsylskie z olejkiem z oliwy - KOSMETYKI NATURALNE- Mydlarnia u Franciszka
Bosze, jakbym chciala, ale coś mi się nie wydaje, po prostu strasznie się boję rozczarowania, dlatego sobie mówię, że to pewnie@ się rozkręca, ale jej to idzie... jakby chcialo a nie moglo, w każdym razie oczywiście lzy w oczach mi stanęly, jak czytalam Wasze posty ;-)