Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dziewczynom, które mają początki karmienia przed sobą polecam coś takiego (nie wiem czy jest dostępne w Polsce) Medela SoftShells - Medela - Babies "R" Us To takie nakładki plastykowe, które chronią sutki aby nie dotykały one ubrania, bo wierzcie, że dla obolałych sutków kontakt z czymkolwiek nie jest przyjemny. Wiadomo, że jak się da to najlepiej chodzić toplez, ale czasami trzeba wyjść do ludzi (albo oni do nas przychodzą) i wtedy dobrze jest mieć coś takiego.
. Korzystasz z funkcji wibracji? Alan wibracji nie lubi i jak je włączam to się denerwuje. Podobnie jest z wibracjami w łóżeczku, ale jak ja macham materacykiem to jest dobrze, najwyraźniej tamta częstotliwość mu nie odpowiada 
Norma ;-) Co jakiś czas tak będzie.Dziewczyny karmiące piersią: Was też cycki swędzą? Mnie od 2 dni po karmieniu lub po wieczornym ściągnięciu bardzo swędzą okolice brodawek. Nie brodawki, ale skóra wokół... Też tak macie?
Norma ;-) Co jakiś czas tak będzie.
Asia patrząc na suwaczki Emi i Ady w dniu dzisiejszym to Ada jest od Emi starsza dokładnie o połowę![]()