hej.
widze ze temat zakupow
ja kupiłam pościel
6 cz.piękna pościel z haftem 135x100 PROMON (1252550198) - Aukcje internetowe Allegro tą błekitna z krowa
i jeszcze jedna 2 czesciowa u tego allegrowicza i przescieradlo i rozek z wyjmowanym wkładem ;-) no a tesciowa zamiast mnie hamowac w tych zakupach to mnie dopinguje haha i dzis jeszcze kombinezonik malusi kupiłam uzywany na 56 rozmiar a miałam nie kupowac takiego tyci tyci.... bo mam na 62 i mam kurteczke i spodenki ocieplane wiec bede duzo spacerowac z malym zeby mu wszystko zdazyc ubrac, ale i tak najwiecej ubranek mam na 62cm wiec do wiosny mysle ze w tym pochodzi :-) chyba ze sie długi urodzi. w czwartek usg wiec moze sie dowiem jaki dlugi jest...
annanas juz dopisujem ;-) do listy
no i czekam na reszte dziewczyn bo cos nam stnela lista na marcu....
mykam nyny papa
widze ze temat zakupow
ja kupiłam pościel
6 cz.piękna pościel z haftem 135x100 PROMON (1252550198) - Aukcje internetowe Allegro tą błekitna z krowa
i jeszcze jedna 2 czesciowa u tego allegrowicza i przescieradlo i rozek z wyjmowanym wkładem ;-) no a tesciowa zamiast mnie hamowac w tych zakupach to mnie dopinguje haha i dzis jeszcze kombinezonik malusi kupiłam uzywany na 56 rozmiar a miałam nie kupowac takiego tyci tyci.... bo mam na 62 i mam kurteczke i spodenki ocieplane wiec bede duzo spacerowac z malym zeby mu wszystko zdazyc ubrac, ale i tak najwiecej ubranek mam na 62cm wiec do wiosny mysle ze w tym pochodzi :-) chyba ze sie długi urodzi. w czwartek usg wiec moze sie dowiem jaki dlugi jest...annanas juz dopisujem ;-) do listy
no i czekam na reszte dziewczyn bo cos nam stnela lista na marcu....mykam nyny papa
Ostatnia edycja:
.Co do bólu to dla mnie piersze 1,5 miesąca były super zero bólu dopiero jak Veronika zaczeła dziąsła sobie scierac na sutkach to poczułam co to bólu
.Niestety nie dałam rady dalej karmic i po 2 miesiącach mała przeszła na mleko modyfikowane
.Co do ilosci pokarmu to też nie mam pojęcia od czego to zależy ja miałam duuuużo ale brałam witaminy dla kobiet karmiących piersią i jadłam wszystko zero diety a i piłam codziennie herbate z kopra włoskiego.
ja niestety jedna mam tak poharatana ze zrobil sie na niej gleboki rowek z ktorego ciagle leci krew i mam wrazenie ze sie nigdy nie zagoi.
bardzo się cieszę