agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Daa gratulacje!!!
Dario witaj po tej stronie brzuszka!!!!
Dario witaj po tej stronie brzuszka!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szzyjka ok...tylko cisnienie masakra w gabinecie-155\108 
ale w domu mam mniejsze....wiec nie ma tragedii bo stres zrobil swoje.....zamiast metocardu mam brac depogyt czy jakos tak-to co Mysza....no i mam zrobic glukoze 50g
i za dwa tyg kolejna wizyta bo gin chce zobaczyc jak tam moje super cisnienie...kurde a przyszlam do domu to mialam 128\82....
teraz juz tak zostanie do konca-napewno!!!kochana jestes ze czekalas
ale K dorwal sie do laptopa i dopiero mi go dal 

A jaki aparat, bo ja też się szykuję do takiego zakupu, bo kurczę Ada będzie mieć niewiele zdjęć inaczej
U mnie też się te 90 minut sprawdza, aczkolwiek już po 60 szykujemy się spać, bo te 30 wykorzystujemy właśnie na przebranie i zaśnięcie. Działa raz lepiej raz gorzej, ale to pewnie nie wina systemu tylko moje luki jeszcze 

Ale ostatnio widziałam we Wrocławiu, że pojawiły się sekundniki nad światłami i uważam, że powoli może coś się zacznie zmieniać 
powodzenia w prokuraturze i wiem, że to będzie trudne, ale postaraj się nie denerwować za bardzo :-(

troszkę mam zawroty głowy i krzyż boli, ale to od długiego leżenia plackiem w łóżku. Nadal mam leżeć, jeszcze około tygodnia, później mam pozwolenie na "dreptanie" po domku - z czego jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona.
, cudne wieści kochana, oby tak dalej!!!dziewczynkimam wieści od Daaa
Daria już jest
3690g.56 cm
10pkt hura!
trzy dni poród wywoływali,daa popękana,pozszywana,szyjka zmasakrowana...ale napisała,ze widok Darci wynagradza wszystko![]()

Przedstawiam Wam moje Maleństwo:-):-):-)

u nas po wizycie ok...Klusek wazy niecale 800gram i ma sie swietnie :-) nawet gin powiedzial ze Klusek to faktycznie KLUSEK![]()

Spać można tak długo aż się nie wyśpi, Ty lubisz jak Ci budzik dzwoni?aż się rano zastanawiałam, czy go nie budzić, bo ile można tak spać. A wczoraj przewrócił się pierwszy raz z pleców na brzuszek!
Gratuluję przewrotu, to musiał być z siebie dumny, a Mama łohohoh