reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć ,
Mysza , trzymam kciuki żeby gładko poszło , i całuski dla synusia
Ola81 to dobrze że wychodzicie , bo w domu zdecydowanie lepiej
Daaa , czyżby już ?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie , i cały czas podczytuje ... co się tu wyrabia :)

reklama
Witam!

Mysza tylko jutro nie zaśpij:-D I trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie!!!!

Ewcia, Aniołki jak tam wizyty?

Ewlinka Ty także miałaś mieć dzisiaj wizytę i jak ? Pisz tu szybko!!!

Gosia jak tam po glukozie!

Ja dziś byłam na badaniach z tą moją tarczyca i jak zawsze boj się wyników. Nadal poszukuję kurtki i chyba rozmiarów dla wielorybów nie ma, dziewczyny ja mam 105 cm w najgrubszym miejscu w brzuszku. Ale jak dobrze pójdzie to w sobotę M zabierze mnie na zakupy i będziemy oglądali wózeczki:-):-):-)
Wczoraj M przyłożył rekę do brzucha i Tomuś mocno kopnął, oczywiście wielkie było zdziwienie męża ,że synuś ma taką siłę, pogłaskał mnie po głowie i powiedział "To na pewno Cię boli kochanie" zaczęłam się śmiać bo to najcudowniejsza rzecz na świecie te jego kopniaczki:tak:
Miłego wieczorku!!!!!

Ja po pracy
Dziękuję za kciuki cieszę się z dobrych wieści a wizyt

Chciałabym odpisać wszystkim ale padam... Odpisze tylko Aneczce bo padłam:-D

Agatko w Twojego postu wywnioskowałam, że powszechne jest w Polsce używanie fotelika bez bazy :baffled:
Baza o luksus w RP niestety
Trochę mnie to zdziwiło, bo tutaj baza jest czymś co jest od razu dołączone do fotelika i co najwyżej kupuje się drugą
Nie wiem jak u Was ale u nas baza jest droższa niż fotelik
Ja kupiłam fotelik za 600zł (nowy w komplecie z wózkiem) a baza 700zł kosztowała

jak się nie chce między samochodami jej przekładać (my przekładamy, albo po prostu jak jedziemy gdzieś z Alanem to moim a nie G samochodem)
Dwa samochosy taaaaa pomijając fakt ze w wawie jadę autobusem do pracy godzinę a samochodem jechałabym z 1,5h to miejsce postojowe 30 tysięcy kosztuje i jeszcze trzeba je mieć od kogo kupić...
Jak przeczytałam to to śmiech rozpaczy mnie ogarnął... S tez ze w Polsce jeszcze jest jak jest...

Szczerze powiem tak -może takie bawienie się z pasami jest ok jak się raz do roku używa auta ale my musieliśmy w piątek jeździć z Alą po lekarzach i w 1,5h musieliśmy wpinać 8 razy... wątpię czy za każdym razem zapięłabym dobrze pasy...

Kochane uciekam:sorry2:
Wybaczcie i dobranoc bo jutro kolejny dzień:-)

witam się wieczorowo!!!!
Myszko, to super wieści, jakoś dziwnie mi się wydaje, że nie zaśniesz z tych emocji, albo od 4 rano już na czuwaniu będziesz;)
Lili, to 100 lat w miłości i szczęściu!!!
Daa,?????
Agniesia, coś Ci ta teściowa ściemnia, z reguły w pierwszych tygodniach ciąży śpi się na masę!ja miałam problem z 15min podróżą autobusem do pracy, albo odwrotnie.a czasem nawet idąc z przystanku do domu prawie spałam!!!a słodyczy w ciąży to lepiej jak najmniej.nic w tym zdrowego.tyle że przyjemność dla mózgu, ale w biodra i tak idzie, więc po co.dla dziecka nie mają żadnej wartości.
Just,to pewnie zaraz jakieś zdjątko z imprezki nam tu wkleisz.jak Synia wystroiłaś?
Aneczko, od Was też mogłaby jakaś fotka wskoczyć, bo Alanek już pewnie sporo podrósł
Niucha, to przed Wami pewnie najdłuższe ostatnie chwile przed spotkaniem:)oby zleciały jak najszybciej
Ewcia, Aniołki, mam nadzieję, że przyniesiecie piękne wieści z wizyt
Kasiu, witaj, całuj Wercię i dzięki za dobre wieści od Oli
Kaira, to faktycznie poszalałaś-kocyk raczej nie tani, ale to tak jest z tymi impulsami macierzyńskimi:)
Martuś, słodki Twój chłop-mój mnie tak nie żałuje za te kopniaki, ale ja też je uwielbiam.dziś na spotkaniu z agentem ubezp,to ledwo siedziałam, tak mnie dzidek walił w brzuch:)
a ja dziś jednak się odważyłam i nabyłam 3 bodziaki z dł rękawem i 2 czapeczki-co będzie.a na tyg muszę się wybrać do siorki zobaczyć, co ona mi nazbierała po swoich dzieciach i jak już będę wiedziała, to biorę się za zakupy.
dziś w ogóle wyrwałam się do miasta i zmarzłam jak diabli, więc teraz pod kockiem się grzeje, a małemu chyba bardzo to pasuje:)

Melduję się po wizycie:tak::tak:

a więc z Maluszkiem wszystko dobrze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::yes::yes::yes:

Jestem mega szczęśliwa:rofl2::rofl2::rofl2:

Ilość wód bez zarzutu:tak:
Wielkość Dzidziusia idealnie odpowiada tygodniom i dniom:tak:
Przezierność karkowa- bez zarzuty:tak:
Maluszek ma całe 56,8mm a serduszko bije 175bpm

Ale się cieszę:rofl2::rofl2:
jeszcze w dodatku łożysko jest wysoko i z drugiej strony niż cesarka była po prostu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:happy2::happy2:

Jak dokończe jeść, to wrzucę zdjęcia:tak:

Maluszek tak super pomachał i jak fajnie fikołki robił:-D:-D

Nie ma nic lepszego dla Kobiety od takich wieści:happy2:

Ewcia!!!strasznie się cieszę!!!ale mu serducho wali!!!aaa gdzieś się spotkałam z taką opinią,że jak tak mocno bije, to dziewczyna będzie i np z moją Maryśką tak było, bo teraz dzidek to tak w granicach 145 stuka.baaaardzo baaardzo się cieszę:)wiem jakie to szczęscie usłyszeć takie piękne nowiny i podzielam Twoją radość!!!!:)ehhh pamiętam jak mó okruszek miał tylko kilka cm i myślałam, że wieki miną zanim urośnie, a tu już niby wg statystyk 39cm i się rozpycha.zobaczysz, jak to zleci:)
Ola, a dostałaś mojego maila ze spisem?

Julitko w święta się okaże kto nam rośnie :))

A co do wielkości, to w porównaniu z poprzednią wizytą, to już jest wielkolud:-D:-D

Przedstawiam Wam moje Maleństwo:-):-):-)

Ta buźka z rączką jest rewelacyjna:rofl2:

no na pewno jest bez porównania większy:)ale jaki słodziak, taki już mały bezbronny człowiek.mam nadzieję, Kochana, że na te Twoje różne dołki dnia codziennego spojrzenie na te zdjęcia będzie ukojeniem i wywoła uśmiech na buzi!!!

Julitko- to prawda, te zdjęcia wywołują uśmiech na twarzy :))
i łzy- łzy szczęścia, że wszystko jest dobrze :))

Z resztą spraw musimy stawić czoło!!!
No i oczywiście Maluszek będzie dodawał nam sił w tym :))

Aniołki, Ewelinko- a jak Wasze wizyty?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia gratuluję, w końcu dobre wieści, prawdziwy wielkolud z niego. A co do serduszka, to u mojego zawsze szybko biło (160-170), a okazało się, ze synek:) no chyba, że jeszcze sie zrobi z niego dziewuszka, pożyjemy zobaczymy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry