reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
No ładnie ładnie jak mnie nie ma to piszecie i piszecie a jak w domu jestem i sie wrypiam w ten monitor i co chwila strone odswiezam to cisza...:cool::angry: piknie

zjola poki beta rosnie jest nadzieja... nie wiem jak tam u was jest ale ja jak bylam w szpitalu to powiedzieli mi ze jesli beta by rosla to zabiegu by w zyciu nie bylo bo oni sie nie podejmuja a mialam 9tydzien wtedy ale u mnie spadala za Was trzymam kciuki

ewelinko no w koncu sie pojawilas super :tak: co do bólu glowy to ja mialam dwa razy:angry: raz to taki atak chyba migreny ze myslalam ze przez okno skocze:baffled: nic nie pomagalo nawet apap (zabralam jedna tabletke) bol utrzymywal sie przez 4 dni, chodzilam do tylu, wiez co pomoglo amol plus hustka na glowe mocno scisnieta i wyrko , skonczylo sie wymiotami i dopiero wtedy przeszlo:confused2: nie chce wiecej jzu tego przechodzic...

Witamy Szymonka super wiesci : ale nam sie dzieciatkowo zrobilo :tak::-D

No i brzuszkowo sliczne brzusie i bez rozstepow:happy:
U mnie rozstepy na boczkach smarowalam czym sie dalo i nic nie pomagalo kompletnie nic i wiecie co odkrylam z Neutrogeny balsam norweski ten niebieski dla bardzo suchej skory smaruje wieczorem a rano nadal wilgna i rozstepy poki co sie zatrzymaly i mnie nie ciahnie juz :-):tak::-D ciekawe jak dlugo

[IMG=http://img830.imageshack.us/img830/5820/foto274k.th.jpg][/IMG]

[IMG=http://img225.imageshack.us/img225/7937/foto280.th.jpg][/IMG]

Chyba zmalał...

wcale nie zmalał:)
Jankesowa a nim się obejrzysz będziesz tak jak ja...co pójdę do sklepu to pytają kiedy w końcu urodzę:) bo już z rok wg pań w sklepie mam taki wielkiiii brzuch:)

Lucy a ile pieluch Ci poszło tych najmniejszych? ja dostałam dwie paczki po 42sztuki pieluch bella(od koleżanki bo jej zostaly)
i ile do szpitala trzeba wziąć?

Jankesowa śliczny brzuszek i taki już widoczny,śliczny!

Lucy to Miłoszek szybciuteńko rośnie a ile już waży?

Ola i Ty już też będziesz miała Julka przy sobie ale ten czas leci. Ja pamiętam jak Ty wyliczałaś sobie bezpieczne tygodnie i je przedłużałaś a to już tuz tuż super!!!

Ostatnia edycja:
olu 2 opakowania z belli po 42 szt i dwa opakowania pampersow po 78 szt. a do szpitala nie bralam bo oni nam dawali i jeszcze z 10 dali przy wypisie
martusionek w piatek wazyl 4220 a jak wychodzilismy ze szpitala to 3150 tak ze w miesiac ponad kilogram

Ostatnia edycja:
Jankesowa chyba ci palec u nogi zmalał bo jak dla mnie to brzucho pięknie rośnie.Ja taki brzuch to w 18 chyba miałam poczekaj po połowie co ci wyrośnie:P
LucyF-no to pięknie Miłoszek przybiera na wadze:)
oluś**-bo te baby w sklepie sa zazdrosne:P
A ja walczę z mega zgagą i nic mi nie pomaga!! idę się chyba wyspać bo coś mi mdło:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry