Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kaira- no może być, że za jakieś 25)
ciekawe na kiedy zaplanuje mi doktorek cesarke...
Kiedyś mówił, że w 39, a że ja już sobie wszystko obliczyłam i koniec 39 będę miała dokładnie w swoje urodziny, a że to będzie sobota to odpada...
Parę dni później także odpadnie, gdyż będzie majowy weekend, po weekendzie będzie za późno
no, a że wielkanoc wypadać będzie bardzo późno, bo jak dobrze pamiętam 24-25 kwietnia to chyba to będzie zaraz po wielkanocy, a przed moimi urodzinkami
No to się rozmarzyłam![]()
w ostateczności Maluch może zdecydować się w 37, ale mam nadzieję, że nie wcześniej
Kasikz- właśnie w święta będę już po połowie:-)
Ważyłam się z Nią na naszej domowej wadze, a potem ja i minus i mi wyszło. 
Ale się cieszę, że gipsik na taką małą nóżkę nie trzeba zakładać. Kasikz super zdjęcia i już wiadomo po kim Pola ma takie ciemne oczęta. 
) no i jakby coś sie działo to mam odrazu jej mówić. Wiecie co to taka ciepa i serdeczna kobieta i strasznie dużo w zyciu przeszła, ma męża , który nie jest dla niej dobry, ale 2 lata temu straciła w ypadku samochodowym dwóch synów. a ja zawsze jak ją widze to jest taka uśmiechnięta.