Witam
Ola** ja też zaliczyłam maraton spania i po 11 się obudziłam. No i teraz mam lenia mega i jeszcze pada na dworze. No tak niucha jeszcze ,ale ty potem w kolejce:-) Ola odnośnie koszul jeszcze to niech ten Twój to tak nie wybrzydza, bo jeszcze karmić przecież będziesz a nie kupisz sobie atłasowej koszulki ;-)
Ewcia cierpliwości z tym porodem:-) Ja też nie wiedziałam wcześniej co to zgaga, łapało mnie niedawno i wiedziałam, że to to. Na szczęście się nie powtarza.
Pati oj bidulko to współczuję Ci tych zgag. Chyba nawet gorsze niż mdłości.
Agniesia ja jak odstawiłam dupka w 15 tc to mi też mdłości przeszły, ale w pierwszej ciąży nie brałam go i też mdłości były, tylko teraz chyba mocniejsze.
Kasikz śliczne Polunia ma oczęta, no i super, że z nóżką dobrze
Lili a może jednak zonk Ci wyszedł z tą wagą Ady, tym bardziej, że po zdjęciach to bym nie powiedziała, że ona tyle waży. A kiedy idziesz do pediatry?
Just ja ostatnio spotkałam jak byłam na chwilkę z pracy, przedstawicielkę z Vichy i tak sobie chwilkę gadałysmy i mi mówiła, że ona w ciąży przytyła 30 kg a normalnie to by sie w zyciu nie powiedziało, że ona tyle przytyła. Nie nosi rozmiaru chyba większego niż 38. Ale mówiła, ze się napracowała sporo. Więc dośc marudzenia i do roboty

;-) To tak żartem. A tak w ogóle to ja sobie wymyśliłam, ze przecież ja jak urodzę to nie będę miała nawet jak wyskoczyć na fitnes,bo mój P. wiecznie w pracy, wiec kupie sobie stepper z linkami do domu. To kosztuje 150-200 zł więc drogie nie jest a małe i można spróbować.
Agnieszka fajne krzesełko, ja sobie kupię chyba drewniane, z którego potem można zrobić osobno stolik i krzesełko dla większego brzdąca. Oczywiście kszesełko jest miękkie a nie drewniane.
Martusionek ryby nie uciekną. Ty ważniejsza jesteś. Dla mnie to dziwne, że u facetów wychodzi ich ten męski egoizm najczęściej przy ciąży i dziecku jakbyśmy to my im ich wolność zabierali. A my to nie możemy być egoistkami.
Kaira mnie też czeka prasowanie i ijeszcze pranie, wieć potem kolejne prasowanie.
A
Mysza to już wyszła ze szpitala?
Ciekawe co tam u
DAA i Darii?
Ola81 a jak u Ciebie?
Nawet
Agata coś dawno się nie odzywała.
Normalnie kawę sobie muszę wypić, jakoś mnie muli, dawno nawet nie piłam. Zanim wezmę się za to prasowanie to jeszcze sobie przy kawusi zrobię listę wyprawkową.