Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

alez sie ciesze....mam wozek w cenie w ktorej chcialam sie zmiescic,jest lekki i czadowy ;-) zamowione jest tez lozeczko zeby razem odebrac i wanienka,stojak i takie tam wieksze rzeczy :-) znalezlismy super sklep w zabrzu i tamjest wszystko czego potrzebuje male dzidzi :-)
reczniczek,pieluszki flanelowe i tetrowe,czapeczke grubsza,zestaw butelek tomme tippee(2x mala,2xduza,kubek niekapek,2x smoczek nr 2 i smoczek uspokajajacy-byla promocja-i kosztowalo 65zl
wszystko wiec grzechem by bylo nie skorzystac z takiego rabatu ;-)) i nozyczki do paznokci :-)
a jaka frajda 
Ja tylko na chwilę...
Od wczoraj jesteśmy w domu...
Nie jestem w stanie póki co wchodzić na forum i cokolwiek pisać...
Małej źle wyszły badania przesiewowe słuchu... w obydwu uszkach...
Nie mogę teraz myśleć o niczym innym :--(
Kochana zobaczysz ze na powtórce badania będą pozytywne już nie raz słyszałam o takich wynikach a dzieciaki idealnie się rozwijają
Ucałuj Darię od e-ciotki:*
karolcia na cCp dostałaś chyba wyczerpująca odp od Słodziudkiej i nie tylko. Po 3 poronieniu jest to standard, nie masz co błagać lekarza powinien sam ci to zaproponować>Bezdiesz szukała przyczyny możliwe że nie znajdziesz i będziesz dalej ronić w tym samym okresie ciąży.
Trzy lub więcej niewytłumaczonych kolejnych spontanicznych poronień przed 10 tygodniem ciąży po wykluczeniu patologii anatomicznych lub hormonalnych u matki i patologii chromosomalnych u ojca i matki.Ginekologia i Położnictwo