Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak masz kaszel suchy to flegamina nie za wiele Ci pomoże, bo to nie ten rodzaj kaszlu. Też czytałam o tym syropie w Mamo to ja, dostałam ją przez przypadek od znajomych i stwierdziłam, że jeden porządny artykuł jaki tam był, reszta taka sobie. Generalnie jak dla mnie słabe pismo, więcej wiedzy jest na forum :-)
Jeszcze łazienka, kuchnia, dwa pokoje i jedno piętro zamknięte, a jeszcze jedno, ale to nie dzisiaj
Jejciu już po trzeciej, ech 

Mamo sówko - poprosimy o jakieś nowe zdjatko
MamaSówka - ech serducho się raduje, prosimy ładnie o zdjęcia Twojego szkraba, no bo kurcze takie maleństwa to rosną, daj popatrzeć :-)

Mamo Sówko nie rozmawialiśmy jeszcze ani razu o imieniu. Ja wiem, że jeśli będzie to synek, to na drugie chciałabym by miał na imię Grzegorz. Po zmarłym tragicznie wujku. Cieszę się, że Baruś dobrze się rozwija i daje Wam tyle szczęścia. Daj koniecznie znać po usg bioderek :-)Na 13.10 mam lekarza ogólnego. Na 16.15 nowego gina. Trzymajcie kciuki.

oczywiście, że po usg się odezwę:-):-):-) wiesz Nasz synek Bartłomiej ma imię po moim braciszku, który zmarł w wieku 4 lat (ja miałam wtedy roczek) na białaczkę -> oczywiście za zgodą mojej Mamusi. . .

Więc chyba czas najwyższy się tym zainteresować