reklama

Wieści od cieżarówek

Asiu jeszcze raz gratuluję córuni!!! Dama jak się patrzy :-)
Pamiętam jak kiedyś patrzyłam na takie zdjęcia to wydawało mi się że one tylko jakieś plamy przedstawiają, a jak już człowiek sam czeka na dzieciątko to widzi dokładnie to co ma widzieć :-)

reklama
Dziękuję Mysza. Jestem tak szczęśliwa, że nie chce mi się pracować. A do tego jeszcze na weekend mamy teściową, więc trzeba by coś ugotować i posprzątać...

Mysza chciałabym ale nie mogę. Mam dead-line na zrobienie tej firmy. Więc muszę się wziąść w garść i działać. A jak będzie teściówka to niewiele zrobię. Do tego jestem przeziębiona, więc wolniej myślę...

witajcie moje grubaski:-)

She gratulacje :tak: , sliczna córcia, pozazdroscic :zawstydzona/y:
Mysza oby brzuszek rósł i rósł ;-)

A ja tak sobie czasem do siebie gadam i dzisiaj tak sobie gadalam i myslalam,ze jestem sama w domu,a tu nagle z uchylonych drzwi sypialni słyszę moja mame "ewelina z kim ty tak gadasz" jesuuu a mi sie tak wstyd zrobilo i szybko odpowiedzialam,ze przez telefon z kolezanka. Ach co za wada ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asiu, cieszę się bardzo z dobrych wieści i gratuluję Córci :-)

A mój jest dzisiaj w domu i tak mi jakoś na nerwy działa, że zamiast korzystać z końcówki wolnego to się permanentnie wkurzam, wrrrr

Ewela rozmawiać z własną Dzidzią to też żaden wstyd. Ja ze swoją prowadzę już rozmowy :-)

Just to może wyślij go na jakieś zakupy?

She - świetne zdjęcia, aczkolwiek ja tam w tych zdjęciach to ciemna masa jestem i nie widzę tego dokładnie tak jak Wy, dzięki za opis, troszkę łatwiej mi było :-)
Just - to hormony czy jednak chłodniej jest?
Ewela - co to za wstyd?, ja często do siebie gadam, a jak ktoś mi zarzuca, że gadam do siebie to mówię "jak nie ma nikogo inteligentnego obok mnie to muszę gadać ze sobą" - zawsze działa :-D

ewela28 ja to nawet gadam do komputera i się do niego uśmiecham...i do mojej fasoleczki też już dzisiaj przemówiła. :-)
justa79 nie wkurzaj się bo fasolka będzie zła! A faceta może faktycznie wyślij na jakieś zakupy tak jak radzi Asia... ;-)

reklama
Lilijanna ja ze sprzątaniem ciągle czekam na syndrom wicia gniazda:-p i jakoś się doczekać nie mogę:-D

Mamo sówko ale Bartuś silny jest:-D już tak się wspina -za niedługo będzie biegał:-D

Asiu co do psikusów -koleżanka tydzień temu urodziła dziewczynkę -z siusiakiem:baffled::-D moja siostra powiedziała ze nawet jak u nas Alicja się zmieni w Aleksandra to w sukienkach będzie chodzić i już -bo tyle ich kupiła:-D no problem w tym że to dziewczynki zminiają się w chłopców a nie na odwrót:-D gratuluje pięknej, zdrowej dziewuszki

Kasikz no i co z tą kawą bo ja już sie ledwo toczę:baffled:

Mysza84 spokojnych pozostałych 8 miesięcy:tak::-D

Daaa między 11 a 13,5 tc WEDŁUG OM zapisz się wcześniej i będzie z głowy:tak:

Ewela28 ja zawsze gadam ze swoją córką a własciwie z dwiema:-) a czy ktoś słyszy i mnie za wariatke ma -w nosie to mam;-)

Uciekam dalej

A Tobie Asiu zabraniam więcej siania paniki bo się przejade do Ciebie i lanie na dupę gołą dostaniesz -wstyd będzie i już

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry