Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tu patrze, a mi juz 25 tydzien stuknął![]()

Przecież los nie może być aż tak okrutny, by do poronienia i odwołania ślubu dołożyć mi jeszcze córkę, która zmieni się w syna...

Agatko obiecuję poprawę :-)
Ja teraz gina co wizytę będę pytać, czy siusiak się nie pojawił. Przecież los nie może być aż tak okrutny, by do poronienia i odwołania ślubu dołożyć mi jeszcze córkę, która zmieni się w syna...

, a ja tu juz wsio rzeczy na chłopaka kupione , ale by były jaja, chłop mój to by sie załamał jeszcze. W sumie na ostatniej wizycie skubaniec tak sie ułozył,ze gin nie mógł potwierdzic płci, teraz to mam rozkminke no. Ciekawa jestem tej wizyty,bo juz sie nie moge doczekac jak zobacze jak moja kruszynka wyglada
Taki układ mamy, a dzięki temu, facet jest mi wdzięczny, że nie musi nosić niepotrzebnie
A paczki staram się adresować tam gdzie akurat będę przebywać, jak w pracy to do pracy, jak w domu to do domu, a jak ciężkie to do pracy do mojego A. bo on autkiem jeździ :-)