reklama

Wieści od cieżarówek

A to my dziś -36tc:-) już tak niewiele zostało:-D

Załączniki

• 36tc prz
    36tc prz
    21 KB · Wyświetleń: 60
  • 36tc bok..JPG
    36tc bok..JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Agatka świetnie wyglądasz, naprawdę :-) Cieszysz się pewnie jak diabli, że za chwilę Alicja rozpakuje się dla Was. Ja też się ogromnie cieszę. Ach tyle radości te nasze dzieciaczki nam dają.

P.s. Jeszcze jedno, masz śliczne oczka :zawstydzona/y: (mówię o tych właściwych :-p)

Witajcie laseczki
13x13 slicznie wyglądasz i tak szczuplutko :)

A mnie dzisiaj moj D doprowadzil do takich nerwów,ze myslałam,ze sie rozpłacze. Chwilowo jestem uzalezniona od jego furksona i nie mam jak dojechac na zjazdy,a ten jeszcze do mnie w nerwach dzisiaj,ze mam sobie busem jechac,no nie moge jak mnie wzielo, a potem to sie podlizywal,ale ja mu nie popuszcze,o nie!!! A do tego wszystkiego musialam jechac z nim do jego rodziny, której nienawidze,ale musze udawac,ze lubie (rok temu bylam dla nich najgorsza su**ą,a teraz jestem kochana), nie lubie tam jezdzic, nie moge zniesc tego jak ludzie potrafia sie o 360st.zmienic i udawac jakby sie nic nie stało, niewiem czy wy mnie wogole rozumiecie,ale ja naprawde sie staralam im wybaczyc,ale nie moge no, i czasem mam ochote sie ich zapytac jak mozna tak zmienic zdanie o osobie,ktorej sie jeszcze rok temu zyczyło najgorzej na swiecie i w sumie przez nich stracilam prace, boze czemu mnie to spotkało??? wrrr.... jakis zły dzień

Witajcie niedzielnie,
Ewela - a to paskuda :no: I jak sobie poradziłaś?
Aneczka - a Ty nie miałaś nam tu wkleić jakiegoś filmiku? :dry:
Agatko - jeśli nie jest to tajemnica to jakiej firmy jest Wasz wózek, a w sumie wózek Alicji? :-) I jaka duża jest gondola? I czy jak się orientowaliście w rozmiarach gondoli to wiesz może jakie są największe? Nie kupuję jeszcze wózków, natomiast jak najbardziej wszelkie informacje mile widziane.
She - jak się czujesz?

To się jeszcze pochwalę, a co :) Wczoraj jeszcze jednak dotarły.
http://www.allegro.pl/item939513983_939513983.html
http://www.allegro.pl/item937357933_937357933.html

Ostatnia edycja:
Lilijanna czuję się dobrze. Bolą mnie plecy, ale to od siedzenia i pracowania. No i męczy mnie nadal przeziębienie. Nie będę jednak do poniedziałku jak nowa... Niestety.

Spodenki słodkie.

Ja ostatnio kupiłam takie ciuszki:

Polarowy komplet bluza + spodenki z Żyrafą-Super (944263744) - Aukcje internetowe Allegro
POLAROWY DRESIK DLA MALUSZKA CARTER'S ROZM 6M (947138188) - Aukcje internetowe Allegro
ogrodniczki brązowe, radosne TRAIN (944437691) - Aukcje internetowe Allegro
*DISNEY* PAJACYK Z PUCHATKIEM 6 MSC (946264368) - Aukcje internetowe Allegro

A moja Mama wczoraj mimo, że twierdzi, że to ja się uzależniłam od zakupów, pochwaliła mi się, że kupiła dla Maluszka spodenki. Jak się zachwycała, że są takie tyci, tyci :-) Więc śmiejąc się przypomniałam, że ma Wnuczkę i przydałaby się jakaś spódniczka. To odpowiedziała, że z wakacji w Bułgarii zamiast mi przywozić ciuszki, będzie kupowała spódniczki dla Wnusi :-) No tak... Będzie Wnusia, nie liczy się już Córusia :-)

Zastanawialiśmy się nad imionami. Póki co na tapecie mamy: Laura, Sandra, Julia, Oliwia. Ale pewnie jeszcze wiele raz się zmieni. Lista się wydłuży i będzie problem co wybrać ostatecznie :-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny!!! ależ potraficie podnieść na duchu:-)

Dzisiejsza noc była straszna:baffled: mała mnie przestraszyła bo spała całą noc -bez swojej jednej standardowej pobudki, ja zjadłam garść no spy bo brzuch bolał i twardniał -ale już jest ok:tak:

Lilijanna
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE
3w1 Bartatina ALU LUX i fotel JEDO od ręki W-wa (888294036) - Aukcje internetowe Allegro
To ten wózek -wybraliśmy aluminiowy na pasach (bo jest jeszcze metalowy cięższy i na sprężynach -ale wtedy sztywny). Ten nasz pływa na dziurach , jest super. Wzięliśmy też taki bez skrętnych kół bo choć fajnie się tym obraca w miejscu -mnie nie przekonuje. Do tego fotelik maxi cosi z adapterem do wózka -to był koszt ok 1800zł. Baza do samochodu żeby było wygodnie -700zł -ale fotelik można montowac na pasy.
My się zakochaliśmy w wózku -poleciła mi go koti, jej poleciła koleżanka -a jak się nim przejechaliśmy -po prostu super:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry